Írd át az energiád pozitívra – a füstölés mágikus hatásai

A füstölés igazi szertartás. Szentelj időt a füstölésnek, és légy jelen.

Szenteld a pillanatot előbb a füstölő meggyújtásának. Érezd a gyufát az ujjaid között, halld a sercenést, figyeld a fellobbanó láng narancsos pirosas színeit.

Aztán kövesd szemeddel az első füstcsíkokat, ahogy a fentebbi régiók felé tekerednek. Ez maga a mágia, maga a misztikum. A tiszta, természetes füstölőanyagok, növényi gyanták, szárítmányok elfüstölésével átírhatjuk az adott tér, helyiség rezgéseit, energiáit.

Lényeges elgondolkodnunk azon, hogy nem csak látható fizikai kosz keletkezik a lakásunkban, hanem az elhasználódott energiák is felhalmozódnak, melyek nem hagynak teret az új, kreatív ötleteknek. A régi emlékeket, negatív gondolatokat, érzésmorzsákat tartalmazó helyiségeket nem lehet egy szellőztetéssel, vagy szuper tisztítószerekkel eltüntetni, hiszen ezek más minőségben vannak jelen.

Éppen ezért szükséges energetikailag is kitakarítani, melyre az erős gyanták, gyógynövények elfüstölése a leghatásosabb módszer. A füstöléssel ugyanis átírhatjuk a helyiség energiáját pozitívra, így bárki, aki a füstölést követően az adott helyiségben tartózkodik, érezheti majd a pozitív változást.

A tértisztításhoz vagy egy új ház, lakás, iroda stb. megszenteléséhez a legjobb választás a benzoé, a fehér zsálya, vagy az omani tömjén, mely utóbbi az egyik legtisztább, legmagasabb minőséget képviselő tömjén. Bármilyen füstölőt is választunk a tértisztításhoz, miután meggyújtottuk, hordozzuk azt körbe a lakásban a bejárati ajtótól kezdve, háttal annak, a falak jobb oldalán haladva. Mindig a jobb oldalon haladjunk, ha ajtó nyílik ezen az oldalon, járjunk körbe abban a helyiségben is, majd folyatassuk az utunkat tovább, amíg vissza nem érünk a bejárati ajtóhoz. Érdemes tértisztításkor a szekrények ajtaját is kinyitni, a fiókokat kihúzni. A tértisztítást befejezhetjük egy rövid meditációval, vagy imával.

Florasense: természetes füstölőszerek értő kezekből

Ellenőrzött forrásból származó, prémium minőségű füstölőanyagok

Több száz fajta 100%-ban tiszta, valódi növényi alapanyag (gyanták, szárítmányok, keverékek)

www.florasense.hu

Tagged under