Ilyen az Mérleg jegy! – csillagjegy mustra

Mindig a szélsőségek között táncol, próbálja megtartani az egyensúlyt, a harmóniát, megtalálni az arany középutat. Ha ez sikerül neki, akkor biztonsága és stabilitása megingathatatlan. A levegő elem képviselője, a Mérleg következik a csillagjegyek elemzése sorozatban.

A figyelmes és könnyen alkalmazkodó Mérleg számára fontos, hogy mindig szem előtt tartsa a környezetét, és annak véleményét. Próbál mindenben megfelelni az elvárásoknak, de tudja, hogy hol a határ, így nem esik át a ló túlsó oldalára.

Romantikus és kedves jegy, aki a külsejét sem hanyagolja el. Figyelemmel követi a különböző szépészeti termékek palettáját. A lelke akkor boldog, ha a fizikai testében is jól érzi magát, azaz ?ép testben, ép lélek?.

A karakterét a pozitív kisugárzása, és a kedvessége határozza meg. Élvezi a kihívásokat, és nem retten meg egy negatív közegtől sem. Tudja, hogy az ő öröme, boldogsága legyőzhetetlen és megdönthetetlen.

A Mérlegnek a legfontosabb a harmónia. Otthonában és munkahelyén is megköveteli a rendet, a tiszta környezetet. Nem szereti, ha feszültség, bosszankodás vagy esetleg rossz akarat veszi körül.

Szereti a légies sportokat, mint például a tollaslabda, műugrás torna, aerobik vagy úszás. Egyensúly érzéke kiváló, ahogyan azt a csillagjegy neve is mutatja.

Jelmondata: ?Harmónia, béke, párkapcsolat!?.

Papp Máté

fotó: www.pixabay.com

Tagged under