Erre számíthatsz a Tigris hónapjában

2014. február 4-én a Tigris hónapjával indult a Kínai Újév. Nézd meg, milyen érzésekre, eseményekre számíthatsz az elkövetkezendő egy hónapban. 

 

PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Patkány által képviselt energiára nincs hatással.


BIVALY (a kalkulátorban Ökörként fordítva)

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.


TIGRIS

Érdemes lesz odafigyelni ebben a hónapban a jelekre, mert azon a területen, ahol a Tigris a horoszkópodban megtalálható, szinte biztos, hogy kedvező eseményeket élhetsz meg. Nem feltétlenül eget rengető, az életedet alapjaiban megváltoztató történések várhatóak ? bár ezek sem kizártak, csak viszonylag keveseknél történik meg -, inkább olyan dolgokra számíthatsz, amelyek pillanatnyilag megkönnyítik az életedet.

Ha a Tigris a Nap oszlopodban van és párkapcsolatban élsz, egyrészt a figyelmed jobban a társadra fog irányulni, pozitív események gyakorta vele kapcsolatban történhetnek. Persze, ha maga a kapcsolat a végét járja, akkor már az is kellemes esemény lehet, hogy végre lezárul. Másrészt, ha még szingli vagy, úgy ebben a hónapban nem kizárt, hogy egy potenciális ?jelentkező? bukkan fel, így javaslom, legyél nyitott, mozdulj ki otthonról, engedd, hogy felpezsdüljön körülötted az élet!

Ha a hónap oszlopodban van a Tigris, akkor a munkád, de akár a családod miatt több utazásra, aktivitásra számíthatsz. Egyébként is jellemző rád a folytonos jövés-menés, most azonban egyfajta kellemesebb vonulat is megjelenhet, azaz nem feltétlenül munka miatt, hanem esetleg egy jó kis családi kikapcsolódás miatt kelsz útra!


NYÚL

Ha Nyúl a Sárkánnyal együtt megtalálható a horoszkópodban, egy kreatív hónapnak nézel elébe. Lehet, eddig toporogtál, vártad, végre meglepjen az ihlet, de nem jutottál előre, azonban a Tigris energiái mintegy kipattintják belőled az ötleteket. Használd ezt az időszakot akár a munkád során, akár a magánéletedben, hiszen ez egy teremtő időszak számodra!

Lesznek területek viszont, ahol hajlamos leszel megmakacsolni magad, nehezen engedsz majd az elképzeléseidből. Ha a környezetedből erre kapsz visszajelzést, egyfelől megnyugtathatod őket, ez csak átmeneti állapot, másfelől pedig neked is érdemes átgondolnod, vajon nem vagy-e tényleg túlságosan rugalmatlan az adott ügyben!


SÁRKÁNY

Akárcsak a fenti állatszimbólum esetében, ha nálad a Nyúl van a Sárkány mellett a horoszkópodban, akkor rád is jellemző lesz az ötletekben, kreativitásban gazdag időszak!

Mivel a Tigris alapvetően egy temperamentumos személyiséget takar, így a következő napokban észreveheted magadon, hogy türelmetlenebbé válsz, haladni szeretnél, tele vagy belülről feszítő energiákkal, ezért roppant idegesítő lehet számodra, ha ebben bárki vagy bármi megakadályoz.

Ha a Sárkány a Nap oszlopodban van, akkor számíthatsz arra is, hogy nem lesz időd lazsálni, mert mindig lesz valami elintéznivalód, avagy nagyobb utazás is esélyes ebben a hónapban! Tehát ha tervben van síelés vagy egy wellness hétvége, akkor most valószínűleg meg is fog valósulni.


KÍGYÓ

Azokon a területeken, ahol a Kígyó ott van a horoszkópodban nagyfokú érzékenységet élhetsz meg.  Például, ha az óra oszlopodban van, akkor a gyermekeid, ill. olyan emberek, akikkel törődsz vagy állatok, akikről gondoskodsz, váltanak ki belőled hol pozitív szeretetenergiát, hol pedig egy negatívabb fajtát, amikor a dolgokat hajlamos vagy drámaiabban megélni, mint ahogy azok ténylegesen történnek. Ugyanezek az érzetek megjelenhetnek a hivatásod területén is, de bárhol is van a horoszkópodban a Kígyó, ebben a hónapban ez a két érzés biztosan felbukkan majd. A pozitív megnyilvánulásával nincs semmi teendő, hiszen ez a támogató, megértő, együttérző energia maga a célja a két állatszimbólum összekapcsolódásának (Kígyó + Tigris), azonban, ha az önmarcangoló, negatív szemléletmód válik dominánssá, akkor azon csak a tudatosság, a józan átgondolás segíthet. Első lépés! Fejezd be ilyenkor azt a sehova, vagy maximum csak még mélyebb szenvedésbe taszító gondolkodást, ami az eseményeket számodra mindenképp ártó színezettel festi át. Továbbá elemezd a helyzetet, mert könnyen kiderülhet, hogy nem annyira drámai, mint amennyire annak érzed.

Amennyiben az események kapcsolatban vannak olyan be nem teljesült vágyakkal, ígéretekkel, melyekre számítottál, érdemes számadást végezned, vajon azt, amit érzel, nem okoztad-e korábban másnak magad is!


Már biztosan eljutott hozzád is a hír a médián keresztül, miszerint a kínai kalendárium számításai alapján most léptünk át a Ló évébe, mindazok pedig, akiknek a Ló ott van a horoszkópjában sok-sok kedvező lehetőséggel, pozitív energiával találkozhatnak az új évben. Tehát 2014-ben számodra is mindezek biztosítottak lesznek, DE!! mindenképpen figyelned kell majd a mértékletességre, a túlzások kerülésére mind gondolati síkon, mint pedig az élet örömeit tekintve, ellenkező esetben könnyen a padlóra kerülhetsz érzelmileg. Hogy ennek mi az oka? Tulajdonképpen egyszerűen annyi, hogy a sok lehetőség, élvezet, habzsolás egyfajta érzelmi ?gyomorrontáshoz? vezethet.

A Tigris hónapjában a Ló még erősebbé válik, ezáltal minden érzés, energia dominánsabbá válik mind benned, mind a környezetedben. A türelem szó számodra értelmét veszítheti ezekben a napokban, kimondottan idegesíthet mindenféle késedelem, akadályoztatás. Hatalmas tetterő lehet benned, melyet érdemes kihasználni, mert általa egy új életszakaszba is léphetsz, ill. alkalmas a február minden új dolog elindítására, legyen az akár üzleti, akár magánéleti témájú.


KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kecske által képviselt energiára nincs hatással.


MAJOM

Alapvetően aktív személyiség vagy, legalábbis van az életednek olyan területe, ahol így működsz, ezért hát nem feltétlen tűnik fel, hogy ebben a hónapban mindez felfokozódik. Az érkező energiák felpörgethetik a környezetedet, saját magadat fizikai értelemben, vagy akár csak a gondolataid kapnak szárnyra. A lényeg, hogy ez az időszak nem a pihenésről fog szólni.

Ha a hónap oszlopodban van a Majom, akkor a munkáddal kapcsolatban számíthatsz több új impulzusra, nem kizárt egy-két nagyobb utazás sem. Ugyanakkor új projektek, ötletek is indulhatnak el, váratlan lehetőségek jelenhetnek meg az életedben. Akkor, ha már régóta érlelődött benned egy elégedetlenség a jelenlegi munkáddal kapcsolatban, ezekben a napokban hangsúlyosabbá válik majd a változtatási késztetés benned. Mivel egy elég érzékeny időszakot is jelez számodra a február, hajlamos lehetsz túlságosan mellre szívni olyan dolgokat, melyek mellett egyébként elmennél. Emiatt nem ajánlom, hogy meggondolatlanul, előre tervezés nélkül változtasd meg az életed. Próbálj meg tudatos lenni, félretenni a mártírságra ösztönző téves gondolatokat, a külvilágra koncentrálni és csak a valós tények alapján dönteni lényeges dolgokban.


KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kakas által képviselt energiára nincs hatással.


KUTYA

A február számodra egy érzésekkel, energiával teli hónap lesz. A Kutya szimbólum a horoszkóp tulajdonosának egyfajta nyugalmat árasztó személyiséget kölcsönöz, a Ló éve a Tigris hónappal együtt most mégis olyan energiákat szabadít fel benned, amin talán Te is meglepődsz.

Képes leszel teljesen feltüzelni az embereket minden olyan témában, amiért magad is lelkesedsz. Magával ragadó lesz minden megnyilvánulásod, ha magad is hiszel benne. Sokkal pozitívabban, magabiztosabban fogsz gondolkodni, és talán ez lesz az az időszak, amikor szívesen meg is osztod majd ezeket másokkal, még akkor is, ha egyébként visszahúzódóbb alkat vagy. Azokon a területeken, ahol a Kutya van a horoszkópodban, erős kötődést fogsz érezni, például, ha az nap oszlopban, akkor a társad lesz az, aki mélyebb érzéseket vált ki belőled. Ennek formája lehet mélyebb szeretet, de akár düh, harag, türelmetlenség, azaz a két végletes érzés közül valamelyik, függően a jelenlegi kapcsolat minőségétől.


DISZNÓ

Hangsúlyos változások lehetnek akár körülötted, akár benned. Nem kizárt, hogy az eddigiektől merőben más, fejlődéssel teli időszak indul el az életedben, ami egyúttal azt is hozza magával, hogy egy korábbi, már nem működő részt le kell zárnod az életedben. Ez megtörténhet belső késztetés okán, talán már hosszasabb tervezgetés, elhatározás következményeként, hiszen az előző év energiái már eleve újításra sarkalltak. Ha ez eddig nem történt meg, akkor a Tigris hónap energiái külső történések formájában lebontják körülötted a már nem működő dolgokat.

Például, ha a Disznó a hónap oszlopodban van, akkor a munkád területén várhatóak olyan események, amelyek miatt vagy változtatni kényszerülsz az eddigi hozzáállásodon, vagy pedig ráébredsz, hogy a jelenlegi helyzetben már nincs perspektíva. Ha netán ez az új dimenziók felé elindító esemény nem igazán kellemes ?csomagolásban? érkezik is, biztos lehetsz benne, hogy ez egy előre mutató és szükséges váltás, változás lesz, amely hosszú távon fejti ki majd a hatását.

Sásdi Bernadett

videolink:
Tagged under