A tudomány segít megmutatni, hogyan hat az Access Barsok futtatása

Az elmúlt időszak egyik legdinamikusabban fejlődő önsegítő technikája a világon, így hazánkban is az Access Consciousness .
A hatását nagyon sokan tapasztalták már, de most már tudományos vizsgálatokon, vagyis mérhetően is foglalkoznak vele.

Talán már hallottatok a Access Barsok futtatásáról, de azoknak akik még nem ismerik egy rövid hivatalos leírás a technikáról.

“Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!
Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!”

Az alábbi felvétel ez év márciusában készült San Diegoban, ahol Dr. Jeffrey L. Fannin PHD neurológus bemutatja, hogyan változik az agy aktivitása egy Bars kezelés után. Összehasonlítja például az eddigi méréseit meditációs, főleg a csoportos meditációk közben történt változásokkal és meglepő eredményekre bukkan.

Videó forrás: www.youtube.com

Kép forrás: www.pixabay.com

PZA

Tagged under