Út a Felsőbb Én felé

Volt már valaha kapcsolatod a Felsőbb Éneddel? Ha még nem, eljött az idő, hogy megismerd. Segít megtalálni a helyed a világban, és megmutatja a helyes utat a problémáid megoldására. Íme néhány trükk, melyekkel közelebb kerülhetsz hozzá.

A Felsőbb Éned az a részed, mely a spirituális síkon található, és magyarázatot ad arra, hogy mi a célod a világunkban. Azonban ahhoz, hogy kapcsolatba tudj lépni vele, el kell csendesíteni az elmédet és rá kell hangolódnod az előtted álló feladatra.

Hidd el, a Felsőbb Én mindig készen áll, hogy választ adjon a kérdéseidre, s ha nem is veszed észre, Ő mindig arra törekszik, hogy eljuttassa hozzád az üzenetit. Ő az aki megoldást tud adni az evilági problémáidra, és segít feldolgozni az élet tapasztalatait.

De hogyan is kezd el felépíteni a kapcsolatot kettőtök között?

Az első és legegyszerűbb módja, hogy egy kicsit elvonulsz a világ elől, lehunyod a szemed és megpróbálod magad elé képzelni a másik éned. Vajon, hogy nézhet ki? Hasonlít-e rád? Képzeld el, hogy találkoztok. Mit kérdeznél tőle?

És a legfontosabb: Ő mit válaszolna a feltett kérdéseidre?

A másik módja, hogy kapcsolatba lépjetek, az úgynevezett ?naplózás? technika. Nyiss meg egy Word dokumentumot és írd le őszintén a kérdéseidet a Felsőbb Éned felé. Összpontosíts a kettőtök között lévő feloldhatatlan kapcsolatra, majd kezd el leírni a gondolataidat. Próbálj meg nem ráfeszülni az adott kérdésekre, képzeld mintha csak a legjobb barátoddal beszélgetnél, aki előtt nincsenek titkaid.

Ne ijedj meg, természetesen előfordulhat, hogy a kapcsolat nem tud létre jönni elsőre. Ennek általában valamilyen kommunkációs blokk az oka. Tehát ha úgy érzed, hogy valamely zavaró tényezők akadályoznak, előbb gondolj vissza a múlt tapasztalataira és negatív történéseire, amelyek gátolhatnak. Ezek érkezhetnek az élet bármely területéről, legyen az párkapcsolat, karrier vagy akár a vitalitás.

Mindig lebegjen a szemed előtt a cél, zárd ki a negatív energiákat, s hidd el végül megnyílik az út a Felsőbb Én felé.

forrás: http://www.bodymindsoulspirit.com/how-to-communicate-with-your-higher-self/

kép: pixabay

Tagged under