Tenyérjóslás! Mit árul el rólad a szívvonalad?

Több ezer éve próbálkoznak a jósok megfejteni a tenyerünk vonalait. Ezekből a jelekből próbálják meg elmondani, hogy milyen a személyiségünk, a karakterünk, valamint, milyen érzelmek uralkodnak rajtunk. Most megtudhatod, mit árul el rólad a szívvonalad. Az alábbi képek közül válaszd ki az tenyeret, amelyik szívvonala leginkább hasonlít a tiédre!

lelekmagazin_tenyerjoslas

1. Ha ez a szívvonalad, akkor te igazán ambiciózus vagy. Független, intelligens vagy és nagyon jó megérzéseid vannak. Döntéshelyzetben szinte kivétel nélkül jól döntesz. Lehet, hogy kicsit önző és anyagias vagy, de életszemléleted példamutató. A jó tulajdonságaidat használd arra, hogy mások és saját magad életét is jobbá tedd!

2. Ha ez a szívvonalad, akkor nagyon figyelmes, kedves és bizalmas vagy az emberekkel. Gyorsan szeretsz meg embereket, hirtelen engedsz mindenkit magadhoz közel, ami nem feltétlenül jó. Ha mégis olyas valaki kerül hozzád közel, aki bántani akar, tudod, hogy mikor kell megálljt parancsolnod.

3. Ha ez a szívvonalad, akkor számodra minden az érzelmekről és a szerelemről szól. A magánéleted a legfontosabb neked, ha párkapcsolatban élsz, ha nem. Mindenféleképpen boldog akarsz lenni.

4. Ha ez a szívvonalad, akkor nagyon empatikus, gondoskodó, nyugodt, meleg szívű vagy. Rólad még hallani se lehet rosszat, mindenki felé jószándékkal közelítesz. Karitatív személyiség vagy.

Papp Máté

fotó: www.pixabay.com

Tagged under