Személyes előrejelzés 2019-re

Általános előrejelzésemnek azt a címet adtam, hogy 2019 – az áldozatvállalás éve. Ha egy mondatban szeretném összefoglalni,  hogy mi történik 2019-ben a világban, akkor ez így szól: „Ahhoz,  hogy a királyok ragyoghassanak, az embereknek kell áldozatot hozni.”

Egyszerűbben fogalmazva: Ahhoz, hogy a világ vezetői és hatalmasai jól érezzék magukat, a népeknek kell áldozatot hozni. Ahhoz, hogy az életünk békés és biztonságos legyen,  megalkuvásokra lesz szükség.

A világ eseményeiről szóló univerzális előrejelzés azonban nem igaz minden emberre. Az Univerzális 3-as év másképp hat a különböző személyes évet élő emberekre. A személyes évek egy kilenc éves ciklus szerint ismétlődnek. Minden alkalommal,  amikor a ciklus újraindul, lehetőséget kapunk arra, hogy szembenézzünk az egyes rezgéseknek megfelelő leckékkel, kihívásokkal, lehetőségekkel és buktatókkal. Amikor a ciklus, megint elér ugyanoda, vagyis újra ugyanazt a személyes évét éljük,  még egyszer lehetőséget kapunk arra, hogy egy fokkal feljebb lépjünk és szembesüljünk ugyanazzal a leckével. Ha jól teljesítettük a leckét az előző ciklusban,  akkor már egy magasabb szinten szembesülünk a problémával. Minden egyes ciklus sok lehetőséget tartogat számunkra önmagunk megértésére és bölcsességünk elmélyítésére.  

A személyes évét mindenki úgy tudja kiszámolni, hogy az adott év számához, jelen esetben a 2019-hez, hozzáadja a születési hónapjának és a születésnapjának a számát. Az összeadás úgy történjen,  hogy a számjegyeket egyenként adjuk össze.  Például, ha valaki 12. hó 28. napján született, akkor a számítási mód a következő: 2+0+1+9+1+2+2+8 = 25, ezt egy számjegyre egyszerűsítve: 2 + 5 = 7. Tehát ennek az embernek a személyes éve 7-es. Ettől eltérő számítás csak abban az esetben van,  ha valakinek az összeadásnál úgynevezett mester szám lesz az összetett szám. A mester számok: 11 és 22.  Minden más kétjegyű számot egy számjegyre kell egyszerűsíteni.

Azt fogjuk megnézni, hogy az 1-től 9-ig tartó személyes évben lévőkre milyen hatást gyakorol a 12/3-as Univerzális év. Azt tartják a numerológusok, hogy az új személyes éve mindenkinek a születésnapján kezdődik. A tapasztalatom azonban az, hogy minden évben hatnak ugyan az előző év energiái is ránk, de valójában január 1-től már új rezgésekben élünk.

1.

Az egyes személyes év a személyes évek kilencéves ciklusának első éve. Ilyenkor kell mozgásba lendíteni azokat az ügyeket, ahol eredményeket szeretnénk elérni. Ez a változás éve. Ha valaki késlelteti a változást, akkor figyelmen kívül hagyja a fejlődés lehetőségeit és az egész következő kilenc éves ciklusban nem lesz meg a hajtóerő. Ez az időszak a célok és álmok fizikai tettekké való átalakításának ideje. Gyakran kínál új lehetőséget a munkában vagy az üzleti életben, vagy arra,  hogy teljesen új szakmai kihívásokkal küzdjön meg. Előfordul költözés vagy teljes újrakezdés. Ez az időszak előhozhatja az agresszivitást, a bátorságot és az önbizalmat. Az egyéniség megvalósításának ideje ez. A 3-as Univerzális év bemozgatja, felfokozza ezeket az energiákat és sikerrel telíti. Hiszen a 3-as szám a siker, a kommunikáció, a pénzteremtés száma is.

2.

A kettes személyes év arra való, hogy az előző évben elkezdett dolgokat fejlessze tovább az ember. Jelentős érzelmi megpróbáltatásokat hozhat, ha az előző évben elszalasztotta az új ciklus indításának lehetőségét. Most fontos lesz mások véleménye és a velük való együttműködés is. Megélénkül a hármas Univerzális év hatására a társasági élete, fontos új ismeretségeket köthet. A kettes szám női energiát képvisel, ezért ebben az időszakban a nőkkel, elsősorban az anyával vagy más női rokonokkal való kapcsolat a fontos. Ez az időszak aktiválja az intuíciót, ezért fontos, hogy higgyen a sugallatainak. Lehetőségünk van arra hogy egy új képet fejlesztünk ki önmagunkról, amely valódi identitásunkra épül és összhangban van belső énünkkel.

3.

Szerencséje van annak, akinek hármas személyes éve van, hiszen ez azt jelenti,  hogy együtt rezeg az univerzummal. Most igazán itt az ideje a kreativitásnak, az új ötletek kipróbálásának, az önkifejezésnek.  Kivétel csak akkor van ez alól, ha valakinek 12-es összetett számra jön ki a személyes éve. A 12-es szám ugyanis, amely a tarotban  az akasztott ember száma, lelassítja az év energiáit. Ilyenkor inkább a szám negatív hatása érvényesül, vagyis az áldozat szerepét tölti be az ember. Amennyiben azonban bármilyen más összetett számból jön ki a hármas személyes év akkor a flörtök, romantika, a jóbarátokkal való együttlét ideje köszönt be. Az üzleti életben dolgozók számára igazi sikert hozhat ez az év, de tudományos vagy műszaki területen dolgozók is nagy dolgokat alkothatnak. Előtérbe kerülnek a művészi hajlamok is, könnyebben kommunikál az ember mint máskor. Jó időszak ez az otthonom csinosítására, utazásokra, arra, hogy jól érezzük magunkat. Ez az év kedvező hosszútávú kapcsolatok megteremtésére vagy akár házasságra.

4.

A négyes személyes év általában a nyugalom éve. Most azonban egy kicsit ki kell mozdulni a négyeseknek is a komfortzónájukból. Neki kell állniuk az életüket jelentő szilárd alapzat megépítéséhez. Most még ez az év is alkalmas egy újrakezdésre, amennyiben rájövünk,  hogy nem megfelelő az az irány, amerre haladunk. Ügyeljenek a négyes személyes évben lévők  arra,  hogy ne dolgozzák túl magukat és egy kicsit könnyedebben vegyék az életet. Ez az év fokozhatja a vágyat arra, hogy olyan munkát, amelyet nem igazán szeretettel végez valaki otthagyja, és az igazán neki való munkát megtalálja.

5.

Az ötös személyes év mindig mozgalmas. Ez az időszak az utazások és a nagy változások időszaka. Feltámad bennünk a vágy, hogy kapcsolatba kerüljünk különféle kultúrákkal. A hármas univerzális év hatására az ötös személyes évében lévő ember még mozgékonyabb, kreatívabb és bevállalósabb lesz. Fontosabb lesz az élet élvezete.  Néhányan úgy érezhetik, hogy most élik újra a tinédzser korúkat. Sokan ilyenkor otthagyják a korlátozó kapcsolataikat és körülményeiket, amelyek többé már nem tűnnek építőnek számukra. A két szám egymásra hatása következtében ebben az évben mégis legtöbben örömre és élvezetekre számíthatnak.

6.

A hatos személyes év az otthonról, a házasságról, a családról, a felelősségről és a szolgálatról szól. Az egyedülállók számára ez lehet az egyik legszerencsésebb év egy hosszú távú kapcsolat elkezdésére. Ebben az évben nagyon fontos, hogy igazi társ álljon az ember mellett. Gyakran érnek véget a házasságok ebben az évben, ha nem érzik egymást igazi társnak. Sok probléma adódhat rokonokkal, gyerekekkel, betegségekkel is ebben az időben. A hatos szám rezgése egészséges kapcsolat létrehozására és fenntartására biztat. Jó hír, hogy a hármas univerzális év könnyebbé teszi ezt az időszakot és megszabadítja a hatos személyes évben lévő embereket a mártíromság terhétől. Ebben az időszakban előtérbe kerülhetnek a művészetek is.  Ez azt is jelentheti, hogy kreatív hajlamait éli ki az ember a művészetekben, de ha nem is alkotó tevékenységet végez, akkor is szeret társaságba, színházba, kiállításokra járni. Itt az idő arra, hogy igazán élvezzék az életet.

7.

A hetes személyes év a befelé fordulás, tanulás és önvizsgálat ideje. Az emberek többsége csendre és nyugalomra vágyik az előző két év nyüzsgése után. Ebben az időszakban készítjük el a terveinket életünk következő időszakára. Magányosnak érezzük magunkat ebben az évben és nem vesszük észre, hogy mártírnak érezzük magunkat. Olyan helyzetek is előfordulhatnak, amikor egy baleset vagy betegség köt minket ágyhoz. Ebben az időszakban el kell fogadni, hogy lassítani kell. Bár a hármas univerzális év a heteseknek is segít, hogy könnyebben éljék meg ezt az időszakot, mégis sokan csalódottnak és magányosnak érzik magukat. Az univerzum azt üzeni, hogy ebben az időszakban is tanuljuk meg jól érezni magunkat. Foglalkozzunk a tudományokkal, olvassunk sokat és próbáljuk meg megismerni önmagunkat.

8.

A nyolcas személyes év szakmai előléptetést, kinevezést, a teljesítmény elismerését hozza. Most az előmenetel, társadalmi rang, pénzügyi helyzet, vezetői képességek,  tekintély, hatalom és üzleti érdekek témáira esik a hangsúly. A nyolcas szám a pénzről és a hatalomról szól. Ebben a személyes évben learathatjuk a hasznát az előző évek tevékenységének. A hármas univerzális év a nyolcas személyes évükben lévők számára meghozza a sikert. A lehetőség adott, azonban tudni kell élni vele. A pénz sokaknak okoz problémát,  különösen azoknak,  aki spirituális területen dolgoznak. Meg kell tanulni a pénzzel bánni és lemondani az előző életekben tett szegénységi fogadalmakról.

9.

A kilences személyes év a lezárás éve. Ez mindig, mindenkinek nagyon nehéz. Vigasztalásul el szoktam mondani, hogy az egyetlen pozitívum talán az, hogy csak egy évig tart ez az időszak. A következő évben akkor tudunk új ciklust indítani, ha kilences személyes évünkben „ kitakarítottunk”. Ez azt jelenti, hogy meg kell válnunk minden felesleges dologtól, személytől és néha meg egy rossz fogtól is. A nem működő barátságok, házasságok és társkapcsolatok számára eljön a végítélet pillanata. Ezt az időszakot betegségek, csalódások és depresszió jelzi. Ez az év tele van hangulati ingadozásokkal és váratlan történésekkel. A hármas univerzális év hatására azonban legmélyebb vágyaink és álmaink is megvalósulhatnak ebben az évben. Ha Az időszak elején sikeresen végeztük el a nagytakarítást, akkor már belekezdhetünk álmaink megvalósításába.

11.

A 11-es személyes év nagyon hasonló a 2-eshez. A magasabb rezgés révén a spirituális képességek, különösen az intuíció megerősödik. A hármas szám hatására eredeti gondolatok kifejezésére nyílik lehetőség. Különleges időszakot jelent amit érdemes kihasználni. Ebben az időszakban nagyon jó megérzései lehetnek az embernek és ezeket az üzleti életben, a kommunikációban lehet kamatoztatni.

22.

A 22-es személyes év a nagy lehetőségek ideje. Természetesen nagyon hasonló a 4-es évhez. Ebben az évben az ember lehetőségeket kaphat szakmai fejlődéséhez és nagyobb embertömegeket érintő tervekkel kerülhet kapcsolatba. A hármas szám meghozza a sikert. Olyan intézményekben, szervezetekben találhatja magát az ember, ahol sokak számára fontos munkát végezhet. Előfordulhat, hogy egy olyan lehetőséghez jut a munkában, ami igazán örömmel tölti el. Mindenképpen ki kell használni ezt az időt arra, hogy eddigi álmait kézzelfogható valósággá alakítsa.

dr. Kézdi Andrea

spirituális tanácsadó, numerológus

www.spiritflow.hu

Tagged under