Párkapcsolat segítő Angyalterápia

Légy bátran kezdeményező, próbáljatok ki új dolgokat, és kérhetsz angyali segítséget is.

Szólíthatod Anael-t a szerelem Istennőjének, Vénusznak az angyalát. Őt kérheted, hogy megleld és megtartsd a szerelmet az életedben. A szexualitás nagy hatalmú teremtő erő, mely élettel, tűzzel tölti fel a testedet, ezzel növeli a fényt benned. Továbbá segít megszabadulni a félelemtől, a szégyenkezéstől a kialakult korlátozó hiedelmektől. Segít megtalálni az igaz szerelmet, a valódi társadat, a mély lelki kapcsolatokat, segít felébreszteni az érzékiséget. Neve jelentése ?Isten kegyelme?, ő tapasztaltatja meg veled, milyen a ?nyitott szív?, melyet átjár az isteni szeretet.

Színe: rózsaszín, viselj rózsaszín ruhákat,

Féme a réz, hordj magadnál egy réz darabot, vagy rézből észült észereket

Bolygója a Szaturnusz, sorsbolygó,

Fái: ciprus, szíl, tiszafa, akác, ében

Illata: mirha, pacsuli

 

GYERTYASZERTARTÁS, mellyel bevonzhatod a párodat

Gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, helyezz magad mellé füzetet, tollat, vagy ceruzát,

1.         Kényelmesen helyezkedj el a széken, lehetőség szerint egyenes háttal ülj, támaszd meg a csípődet és a nyakadat. Talpad párhuzamosan legyen a földön.

2.         Lassú, egyenletes mély légvétellel csendesítsd le elmédet, testedet. Érezd, ahogy a feszültség a légvételeddel együtt a szádon és a talpadon keresztül távozik.  Érezd, ahogy a nyugalom elárasztja a testedet. Az egyenletes és nyugodt légvételre összpontosíts.

3.         Hunyd be a szemed, egyenletesen lélegezz, figyeld, ahogy emelkedik és süllyed a mellkasod, hasad miközben lélegzel.

4.         Hallgasd a csendet.

5.         Háromszor ismételd meg egyenletes hangvétellel OMH hangot, és érezd, ahogy tovább mélyül a nyugalmad.

6.         A fejedben kavargó gondolatok lecsitulnak a beszűrődő zajok egyre távolabb és távolabb kerülnek.

7.         Nyugodt állapodban kérd meg őrangyalodat lépjen melléd. Figyelj a jelekre, hogyan érzékeled: pl. fuvallat, lágy szellő, simogató érzeteket, illatokat, halk neszt stb. érzékelhetsz, de bármit is érzel, az őrangyalod jelzése.

8.         Kérd meg, töltse el szívedet szeretetével. Egész energiahullám áradhat szét a testedben.

9.         Konkrétan fogalmazd meg kérésedet milyen társat szeretnél gondold végig-, majd- helyezd a szívedbe. A külső jegyek mellett a szellemiségére, lelki folyamataira is figyelj.

pl. Drága Anael! Kérlek légy segítségemre abban, hogy jelenlegi és élettervemben megfogalmazott feladataimnak megfelelő párt találhassak.

10.       Várakozz nyugodtan, egyenletes légvételre ügyelj.

11.       Rövid idő elteltével egy gyönyörű rózsaszínű fénynyalábot látsz, majd a fényből gyönyörű rózsaszínű nőalak bontakozik ki, aki egyre közelebb és közelebb ér hozzád. Lélegezd be a rózsaszínű energiát, érezd, ahogy átjárja a testedet. A rózsaszínű energia, egyre közelebb és közelebb ér hozzád. Lélegezd be az rózsaszínű energiát, érezd, ahogy átjárja a testedet, miközben folyamatosan mondod a kérésedet.

12.       Szívedet hatalmas szeretet érzete járja át, majd betölti a testedet.

13.       HA GYAKORLOTT KÉRDEZŐ VAGY kérd meg az angyalt, hogy küldjön kérdésedre választ.

14.       Figyeld a jeleket, testi érzeteket, energia hullámokat stb.

15.       A válaszokat jegyezd fel a melletted vélő füzetbe.

 

Meditáció alatt hallgathatsz neked tetsző zenét, én nagyon szeretek autóban maximális hangerővel zenét hallgatni, amikor nem zavarok vele mást, de otthonodban is teheted ?nagyon jó párbevonzó pl Sarah Brigthman és Alessandro Safina Sara Qui cínű dala

Ne felejtsétek:

Ajándék az élet. Kérlek, minden pillanatban ezt érezd!

Kovács Judit

videolink:
Tagged under