Nem érdemes tovább hazudni magadnak

Mindenki arra vágyik, hogy szeressék és elfogadják. Feltéve persze, hogy cserébe nem kell feladnia egyéniségét. Ha úgy érzed, túl nagy áldozatot kell hoznod mások kegyeiért, itt az idő, hogy stratégiát változtass!

Gondold végig, mit szeretsz és mit fogadsz el magadban, és mi az, amit nem érzel a sajátodnak? A legtöbb dolog nem személyes választásunk, többnyire mások miatt vállaljuk be őket. Ez azonban nem csak elválaszthat magunktól, hanem boldogtalanná is tehet.

Egyszer csak eljön az idő, amikor már nem akarunk tovább hazudni magunknak, olyan dolgokat tenni, amelyek nem mi vagyunk.

Miért ne lenne 2015 az az év, amikor elengeded mindazt, ami többé nem szolgálja az érdekeidet. Az év, amelyikben megtalálod, ki is vagy valójában. Amikor végre ragyogsz.

Lássuk, mit érdemes megpróbálnod!

1. Mi az, amit igazán szeretnél?

Légy őszinte magaddal! Csak azzal töltsd meg az életed, amivel igazán szeretnéd. Azt tedd, amitől a szíved dalra fakad. Engedd el, amit csak kötelességből csinálsz, hadd váltsák fel őket az örömteli tapasztalatok.

2. Mitől félsz?

Készíts a félelmeidről leltárt. A félelem általában az ismeretlenen alapszik. Ha szembenézel velükl, eltűnnek. Fogalmazd meg őket, írd le, aztán tépd el, égesd el, húzd le! Csak olyasmin tudsz változtatni, amit felismertél.

3. Írd meg a szerelmi történeted

Mindenkinek van egy története. Írd le – a múltból a jelenen át a jövőig. Úgy írd le, ahogy Te szeretnéd, hogy alakuljon. Sosem késő egy boldog véghez. Tartsd a tollat egy üres lap fölé. Megvan az erőd ahhoz, hogy létrehozz egy életet, amely álmokból született.

4. Légy hálás!

Jóság, megbocsátás, dicsőség. Bocsáss meg magadnak és másoknak. Ha folyton harag van benned, nehéz előre menni. Itt az ideje az elengedésnek. Légy hálás! Légy tudatában annak, hogy amid van, az elegendő, és minden, ami még rád vár az úton, csodás lesz. A hála kifejezése magas energia rezgéseket generál, ami még többet vonz hozzád mágnesként.

5. Tedd magad boldoggá!

Nyújtsd a legjobb formádat! Nyugodtan légy merész, ne hallgass a kritizálókra. Ne törődj mások véleményével! Egyszerűen tedd magad boldoggá, így te is boldog embereket fogsz magadhoz vonzani. Tölts időt és beszélgess hozzád hasonlóan gondolkozó emberekkel. Azok, akik ragyognak, a hozzájuk hasonlókkal szeretnek együtt lenni. Azoknak, akik sötétségben élnek, más fényére van szükségük.

6. A legjobbat akard, és a legjobb el fog jönni

Ha valami olyasmire vársz, ami nem jön el, akkor valami annál jobb van úton feléd. Fogadd el és képzeld olyannak az életet, amilyennek szeretnéd, hogy legyen. Ne félj attól, hogyan fog megtörténni, és ne hagyd, hogy bármilyen ellenséges gondolat az utadba álljon. Úgy vágyj a sikerre, ahogy megálmodtad. Ne félj. Ne panaszkodj. Ne hezitálj. Elszánt akarat, pozitív és kreatív képzeleterővel párosítva – ez minden, ami kell hozzá.

7Készíts egy ?vizuális táblát?, hogy lásd a céljaid!

Vágj ki képeket magazinokból. Írj kijelentéseket és mantrákat. Tedd ki őket oda, ahol minden nap láthatod. Írj hálálkodó jegyzeteket a fürdőszoba tükörre és a hűtőszekrényre. Készíts tervet és apró lépésekkel haladj a cél felé. Amiről elhiszed, hogy megérdemled, be is fog következni. Megérdemled, amire vágysz. Ne félj kérni.

8. Tudd, hogy ha önmagad vagy, a következő lehetőség mindig jobb lesz

Ahogy fejlődsz és változol, a boldogság olyasvalami lesz, amit mindenhová magaddal viszel. Sugározd a fényed a világra és meglátod, mindenki valami különlegeset kínál számodra. Szerethetsz és szerethetnek feltétel nélkül. Nyitott vagy. Létezik benned egy hely, amely pontosan tudja, ki vagy valójában. Lépj be oda. Állj készen a munkára, hogy megváltozz. Gyakorold a pozitív beszédet magadban. Ahogy elhiszed, hogy elegendő, aki vagy, meg fog nőni az önbizalmad,. Minden, amiről azt gondoltad, hogy igaz, ide hozott, ahol most vagy. Minden, amit most hiszel, holnap odavisz, ahová szeretnéd.

9. Engedd ragyogni a fényed!

Legyél a tündöklő, nagyszerű megtestesülése az energiának, amire teremtettél. Nem baj, ha az út során hibákat vétesz. Nevess rajtuk. Engedj el minden előítéletet. Legyél kreatív és szabad. Tarts az élet természetes apály-dagály folyamatával, ragadd meg az összefüggéseket. Nincsenek határok. Bármi is szólít?az Neked van rendelve. A tiéd volt abban a pillanatban, hogy megkívántad.

10. Oszd meg a fényed a világgal!

Légy mások mentora. Válassz magadnak is egy mentort.

Gia Dalton
http://omtimes.com/2014/12/2015-year-shine/

Fotó: sipa pixabay

Tagged under