Napi horoszkóp – 2020. január 22.

A gyógyító (Nap – Chiron szextil)

A mai napon a személyiséget jelképező Nap és a karmikus sebeket és karmikus sebződéseket képviselő Chiron áll kedvező kapcsolatban. A mai energia segít abban, mi hogy mi legyünk a magunk – vagy akár mások – gyógyítója, aki vállalja, ha valahol hibázott és ezért bocsánatot tud kérni, illetve akit ugyan bántottak, de vagy azért, mert a bántó megbánta, amit tett, vagy azért, mert felül tud emelkedni a sérelmein, ezekből a sebekből is erőt merít. Nem könnyű, főleg akkor, ha olyan valakitől várnánk bocsánatkérésre, aki szóban már nem mondhatja el, illetve, akinek mi sem mondhatjuk el, hogy bánjuk, ha megbántottuk.

A mai energia ebben is kedvez – gondolatban is elmondhatjuk a másiknak, amit szeretnénk, és a felsőbb szférák segítenek a sérelmek feloldozásában, feldolgozásában.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Ceres trigonban a Sedna – Hygiea konjunkcióval

A Sedna – Hygiea konjunkció a Bikában az időszak egyik legfontosabb karmaasztrológia fényszöge, hiszen egyesül a szétdarabolódás általi teremtés kentaurja a szent terek és tiszta élethelyzetek aszteroidájával. Ma és a következő napokban a Bakban járó Ceres (pontos, szigorú gondoskodás) egy csodaszép föld trigont alkot velük, ami megmutatja, hogyan érdemes rendbe rakni a dolgainkat.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under