Napi horoszkóp – 2020. január 21.

Használd az eszed (Merkúr – Felszálló holdcsomó kvinkunx)

A mai napon a kommunikációt, a tudatosságot, a logikát jelentő Merkúr és a karmikus sorsfeladatokat jelentő Felszálló Holdcsomópont áll karmikus kapcsolatban. A mai nap a tanulásé, az új ismeretek megszerzéséé – és azé az érzésé, hogy rájöjj, ez nagyon fontos, és általa fejlődsz és előrébb jutsz. Nem okvetlenül a könyvekből szerzett tudás a kell – persze, az is fontos – de lényeges, hogy megismerd, mi vesz körül, hogy tudatosan láss rá a világra, önmagadra, hogy ismerd meg, milyen fontosak mások és a saját gondolataid, a beszélgetés, az önkifejezés, a kapcsolatok. Adj teret a gondolataidnak, a mondanivalódnak, olvass, ismerj meg másokat, gyűjts minél több információt.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap az Altair-on, Hold a Ras Alhague-n

A Nap éppen belépett a Vízöntőbe, és ma áthalad az Altair, a Sas alfa csillagának fokán. A régiségben három csillagkép övezte az északi sarkcsillagot, amelyeket őseink táltos-madaraknak véltek: a Sas (Aquila), a Hattyú (Cygnus), és a Lant (Lyra). Ezek röpítették fel a táltosokat az égig érő (ég ígérő) fa tetejére. Az Altair éppen ezért az egyik táltos-csillag, amely spirituális gyógyítók képletében gyakran prominens.

Érdekes módon ma nemcsak a nappali, hanem az éjszakai fényadónk is áthalad egy fontos állócsillagon, a Ras Alhague-n. A Kígyótartó alfa csillaga szintén a gyógyítók képletében prominens, ez ugyanis a karmikus sebek egyik legfontosabb gyógyuló helye az Univerzumban. A Nap és a Hold lecsatornázza őket hozzánk a földi szintre, nem kell mást tennünk, csupán befogadnunk az energiamintázataikat.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under