Napi horoszkóp – 2020. január 20.

A bölcs, szabad Én (a Nap a Vízöntőbe lép)

A mai napon a személyiséget jelképező Nap a Vízöntő jegyébe lép. A Vízöntő bölcs, kissé fentről szemléli a világot, jól rá is lát az élet dolgaira. Ha teheti, nem köteleződik el, de mindenhol segít, ha szükség van rá. Az adott helyzetekbe nem ragad bel, a megoldást keresi, és ha ez megvan, új kihívást keres. Most ezt az energiát tapasztalhatjuk egy hónapig – sokkal lényeg látóbbak lehetünk, amellett, hogy az empátia is megmarad.

Mind a saját, mind más dolgában könnyebben és gyorsabban dűlőre juthatunk, a feladatainkat is hatékonyabban végezhetjük majd. Nagy érzelmi kirohanásokra most ne számítsunk – tekintsük egy praktikus időszaknak a következő napokat, ahol elsősorban bölcs, előremutató döntések születnek.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Stacionáris Hygiea, Pallas Athena – Astraea kvinkunx

Hygiea, a szent terek és tiszta élethelyzetek aszteroidája, ma megáll égi útján, és holnaptól direktbe fordul, ami aktívabb, tudatosabb egészség megőrzést tesz lehetővé. A Bakba nemrég átlépett Pallas Athena pedig az Oroszlánban hátráló Astraeaval alkot egy két-irányú karma-fényszöget. Az Okos lány ebben a jegyben szerkezetépítő, stratégiateremtő képességeket erősít, míg a karma-törés és sors-változtatás aszteroidája büszke, kreatív, játékos megoldásokat kínál. Kettőjük szövetsége különösen ütős, különösen akkor, ha vannak állásaid a jegyek legelején.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under