Napi horoszkóp – 2020. január 18.

Amikor a kevesebb több (Merkúr – Uránusz kvadrát)

Ezen a napon a szabadságot, a lázadást, a gyorsaságot képviselő Uránusz és a kommunikációt, a gondolkodást jelképező Merkúr áll feszült kapcsolatban. Ma nem segítesz magadon, ha gyorsan, azonnal kimondod, amit gondolsz, ha csípőből válaszolsz a levelekre. Ezen kívül, nem biztos, hogy mindig, mindent ki kell mondani, sokszor a szólás szabadsága egyenlő lehet a rosszkor, rossz helyen elhangzott közlendővel. Figyel arra, kinek mit mondasz, ma inkább számolj el háromig – még ha fűt is a közlendő –, mert lehet, hogy elkerülhetsz vitát, sértődést, ha megfontoltabb maradsz.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Kamaasztro profiknak: a Pallas Athena a Bakba lép, Merkúr – Uránusz – Transzplútó fix föld Mozdony

Pallas Athena, a bölcsességet leíró aszteroida ma belép a szigorú, strukturált Bakba, amitől megváltozhat az mód, ahogy a fontos dolgokról vélekedünk: komolyabbá és lényegre törőbbé válhat. Közben egy fix föld Mozdony is formálódik, amit a Vízöntő Merkúr (intelligens beszéd), a Bika Uránusz (robbanásszerű változások a pénzügyekben és a szerelmi viszonyokban), és a Szűz Transzplútó alkot.

E három égitest mindegyike a kommunikációhoz kapcsolódik, de különböző szintjeit meséli el: a Merkúr a hétköznapi beszédet, az Uránusz a villanásszerű megvilágosodást, a Transzplútó pedig a felsőbb szférákból történő csatornázást írja le. Hárman egy föld átfutó trigont alkottak a január 1.-i képletben, ami áldást és harmóniát biztosított, most viszont a keletkező Mozdony alakzat hatékonyabb, gyakorlatiasabb megértést biztosít.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under