Napi horoszkóp – 2020. január 17.

Szavak általi gyógyulás, gyógyítás (Merkúr – Chiron szextil)

A mai napon a kommunikációt, a logikát jelentő Merkúr és a karmikus sebeket, sebződéseket megmutató Chiron áll kedvező kapcsolatban. Ma lehetőségünk van szavakkal gyógyulni – és gyógyítani – ezért ma ne tartsd magadban a mondanivalódat; lehet, hogy egy régóta tartó feszültséget tudsz feloldani vele. Ha pedig téged bántott meg valaki, mondd el neki, add meg a lehetőséget számára a bocsánatkérésre. A mai nap alkalmas arra is, hogy gyógyulj a kommunikáció, az önkifejezés által – ha például magadnak megfogalmazod, ami bánt, máris tettél egy lépést a megoldás felé.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap trigonban a Sedna – Hygiea konjunkcióval, Merkúr – Chiron – Astraea oldott oppozíció

A Bak Nap ma trigont vet az időszak legfontosabb karmaasztrológiai fényszögéhez, a Bika Sedna – Hygiea konjunkcióhoz, amely egészség megújulást és gyökeres életmódváltást tesz lehetővé. A Nap erővel és tudatossággal telíti a két transzcendens égitestet, amitől egy-két napra még intenzívebbé válhatnak.

Közben a Vízöntőbe lépett Merkúr (értelmes gondolkodás, újszerű ötletek) szembe kerül az Oroszlánban hátráló Astraeaval, a karma-törés és sors-változtatás aszteroidájával. A keletkező feszültséget a Kos Chiron oldja, amely az erőszakkal kapcsolatot karmikus sebeket hozza a felszínre, de most éppen ezeket lehet vagy megérteni és elengedni, vagy a tűz erejével képességekké alakítani.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under