Napi horoszkóp – 2020. január 14.

Érzelmi megakadás (Hold – Neptunusz oppozíció)

A mai napon a lelkünket, az érzelmeinket jelentő Hold és a beleérző képességet, a felsőbb dimenziókkal való kapcsolatot megmutató Neptunusz áll szemben egymással. A két égitest kedvező kapcsolata a tisztán hallás képességét adja, azonban most, hogy vagy egyik, vagy másik energiáját érezzük, ez a hang megakadhat és így nem is szól tisztán.

Ma vagy megértően, és kissé birtoklóan, anyáskodva fordulsz a dolgok felé vagy teljesen átadva magad nekik, annyira, hogy más nem is létezik számodra eközben és akár a valós tényektől is elvonatkoztatsz. Egyik sem jó és egyik sem rossz, azonban ha csak az egyik vagy csak a másik oldalt nézed, nem találod meg a középpontot. Hangold kicsit össze az energiákat, szeress és légy érzékeny – de maradj a földön. Így a hang ismét tiszta lesz majd.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Merkúr trigonban a Sedna – Hygiea konjunkcióval

Ma ismét a Sedna – Hygiea konjunkció kapja a főszerepet. A két égitest hat teljes hétig jár nagyon szorosan együtt a Bikában, most éppen hátráló mozgást végeznek. Sedna a szétdarabolás általi teremtést, Hygiea az egészséges életmódot írja le, a Bikában az élet gyakorlati szintjeit, a pénzügyeket és a szerelmi viszonyokat tehetjük rendbe a segítségükkel. Ráadásul a Bak Merkúr egy csodaszép föld trigont alkot velük, ami az információ szerzést és a megértést egyaránt szolgálja.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under