Napi horoszkóp – 2020. január 13.

Érzékeny szerelem (a Vénusz a Halakba lép)

A mai napon a szerelmet, a szépséget, a jó anyagi lehetőségeket is mutató Vénusz a Halak jegyébe lép. A Halak az igazi romantikus, aki rendkívül érzékeny, tökéletesen beleérez a másik érzelmi állapotába és könnyen kerül kapcsolatba a felsőbb dimenziókkal. Kissé lehet gyakorlatiatlan, illetve elvihetik az érzelmei a túlzások felé, sokszor talán túl rózsaszínben is látja a világot – és amikor rájön, hogy mégsem csak a rózsaszín létezik, csalódott lehet és könnyen megbántódhat.

Most ezt a fajta mély, romantikus, néha talán túlzásokba is eső, de különleges szerelmet, érzelmi világot tapasztalhatjuk magunkon és a társunkon, a környezetünkön is. Simogató lehet ez az érzelmi megnyilvánulás és kell is, hogy ebben is részünk legyen – arra figyeljünk, hogy a talajt mindig érezzük a lábunk alatt, ne veszítsük el a kapcsolatot a valósággal.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Pallas Athena – Fekete Hold Lilith kvadrát

A Nyilasban járó Pallas Athena (lelkes, jövőorientált bölcsesség) a Halak Fekete Hold Lilithtel ütközik. A Lilith–mítosz harmadik mozzanatát leíró pont ebben a jegyben érzelmekkel telítődik, ami egyébként egyáltalán nem jellemző erre az archetípusra, hiszen az Ószövetség első asszonyának tetteit egyetlen cél vezérli: át kell adnia az ősi feminin tudást Évának, Ádám oldalbordájából gyártott második asszonynak.

Meg is teszi, visszatér az Édenkertbe, ahonnan korábban önkéntes száműzetésbe távozott, s ehhez a tetthez érzelemmentes bátorságra, becsületre és tisztességre van szükség. Most viszont a bölcsesség görög istennőjével ütközik, ami néhány napra felboríthatja az értékrendedet és a prioritásaidat, különösen ha vannak állásaid a jegyek 28-29. fokán.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under