Napi horoszkóp – 2020. január 12.

Szilárd hatalom (Szaturnusz – Plútó konjunkció)

A mai napon a korlátokat, a szabályokat, a múltat, az időt jelképező Szaturnusz és a hatalmat, a transzformációt, a titkokat és a mélységet megmutató Plútó áll együtt. A két égitest hatalmas erőt képvisel, a hatásuk megmutatkozik mindenhol. Ez megnyilvánulhat abban, hogy a múlt tapasztalatai, tudása most olyan erőt ad, amivel megszabadulhatsz attól, ami már nem jó, ami csak hátráltat, átalakíthatod az életedet, a körülményidet, véglegesen.

De hozhat erőtlenséget, esetleg veszteséget is – amiről később derül ki, hogy a veszteség által éppen, hogy jó irányba változott valami körülötted, esetleg megtettél olyan lépéseket, amelyeket e nélkül nem léptél volna meg. A mai hatás biztos, hogy érezhető – hogy ki miként éli meg, kinél mit bont le, von meg, és mindez kinek mit jelent, az hozza az eredményt.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Szaturnusz – Plútó – Ceres – Nap – Merkúr konjunkció kvadrátban az Erissel

Ma válik tűpontossá az idei év legfontosabb világ-fényszöge, a Szaturnusz – Plútó konjunkció, amelyről már többször is esett szó. A két „halál-bolygó” egyesül (a Szaturnusz az égi Kaszás, a Plútó a Transzformátor), ráadásul csatlakozik hozzájuk a Nap (életerő), a Merkúr (megértés), és a Ceres (gondoskodás).

Ma pezsgőzhetünk másodszor, mert ezzel az állással végre lezárul a rettenetes XX. század és elkezdődik az új. Persze, hogy mit teremtünk meg, az csak rajtunk múlik, ami óriási felelősséggel jár. Az a tény, hogy a Bak stellium kvadrátban áll a Kos Erisszel, a drasztikusan megváltozó külső körülmények intenzívebbé válását jelzi: az elit nem akarja elveszíteni a hatalmát, a fiatal tömegek azt hiszik, a kommunizmus remek ötlet (nekik nem kellett elszenvedniük, a szüleik meg elfelejtették felvilágosítani őket). Sajnos valódi polgárháborús állapotokra készülhetünk, amelyek a világ bármely pontján fellángolhatnak.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under