Napi horoszkóp – 2020. január 11.

Gondoskodó szeretet (Hold – Vénusz kvinkunx)

Ezen a napon a lelkünket, a befogadó oldalunkat jelképező Hold és a szépséget, a harmóniát képviselő Vénusz áll karmikus kapcsolatban. A két égitest a befogadó, szép szeretetet jelenti – a karmikus kapcsolat pedig arra utal, hogy ezzel érdemes kifejezetten foglalkoznod most, ebben az életben. Ha nehezedre esik, itt az idő, hogy kicsit nyílj meg, próbáld elfogadni, és ez által képes leszel adni is a szeretetet. Ha esetleg túlzottan is érzelmesen fordulsz másokhoz, és esetleg azt érzed, mindez egyoldalú, itt a tökéletes alkalom, hogy elkezdd megválogatni, kit fogadsz be a szívedbe.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Kismozdony: Vénusz – Pallas Athena szextil, Vénusz kvadrátban a Sedna – Hygiea konjunkcióval

A tegnapi fényszögeket a gyors járású Vízöntő Vénusz ma egy Kismozdony alakzattá formálja a jegyek 27. fokán. A Kismozdonyok szinte ugyanolyan hatékonyak, mint a Mozdonyok, azzal a különbséggel, hogy itt a kvadráthoz és a kvinkunxhoz nem trigon, hanem szextil kapcsolódik, vagyis a magától ott lévő áldás és harmónia helyett termékeny lehetőségeket kapunk.

Ez a mostani azért döcögős kissé, mert fix kvadrát feszül a Vénusz és a Sedna – Hygiea konjunkció között, amit az Okos lánytól érkező szextil csak nehezen fog tudni oldani. Mindenesetre az egyetlen napra létrejövő alakzat az alapos rendteremtést és az egészséges életmódváltást segítheti.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under