Napi horoszkóp – 2020. január 10.

Ragyogó kommunikáció (Nap – Merkúr kazimi)

A mai napon a tudatosságot, a logikát, az önkifejezést jelentő Merkúr és a személyiséget, az önvalót megmutató Nap áll egyfajta különleges kapcsolatban, amely a kazimi. Ez azt jelenti, hogy az adott égitest a Nap „szívében” helyezkedik most el, ezzel pedig a Nap felragyogtatja az adott égitestet, így az általa képviselt energia még csillogóbb, tündöklőbb lesz. Most a kommunikáció terén figyelhetjük meg ezt – bármi, ami a mai napon az önkifejezéssel, tanulással, logikával kapcsolatos, most tündökölni fog.

Ha vizsgázol, vagy fontos megbeszélésen veszel részt, esetleg a magánéletedben szükséges a komoly megbeszélés, a mai nap a legalkalmasabb rá.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Pallas Athena a Galaktikus Központon, kvinkunxban a Sedna – Hygiea konjunkcióval

A Sedna – Hygiea konjunkció, amely már egy ideje rendkívül szoros, a következő hetek egyik meghatározó karmaasztrológiai fényszöge. Mindkét égitest a Bikában hátrál, a Sedna a szétdarabolódás általi teremtést, míg a Hygiea a rendrakást segíti az élet minden szegmensében.

Ma és a következő napokban a Nyilasban járó Pallas Athena bi-direkciós karma-fényszöget alkot velük, bölcsességet és hitet egyaránt kölcsönöz nekik. Ráadásul az Okos Lány most a Tejút közepével áll egyvonalban, amely a „lenni vagy nem lenni” karmikus dilemmáját hordozza. A keletkező energiamintázat óriási segítséget biztosít az életed rendbetételéhez, különösen akkor, ha vannak állásaid a jegyek 26-28. fokán.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under