Napi horoszkóp – 2019. szeptember 06.

Állhatatosság (Nap – Szaturnusz trigon, Merkúr – Felszálló trigon)

A mai napon a személyiséget jelképező Nap és a stabilitás, az időt, a biztonságot képviselő Szaturnusz áll áldásos kapcsolatban. A mai nap a személyes állhatatosságot, akaraterőt mutatja meg, azt, hogy tisztában vagy önmagaddal, és ennek az érzésnek a támogatásával határozottan tudsz továbbhaladni az életutadon.

Szintén ma hat még a kommunikációt, a tudatosságot jelentő Merkúr és a karmikus sorsfeladatokat jelölő Felszálló Holdcsomópont áldásos kapcsolata. Ez az energia pedig arra bíztat, hogy légy érdeklődő, tanulj, merd kimondani, amit szeretnél, amit gondolsz – mert így ismerhet meg a környezet és így tudsz te is meg egyre többet a téged körülvevő világról.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Fekete Hold Lilith oppozíció

A Szűz Nap ma szembe kerül a Halakban járó Fekete Hold Lilith-tel. Megvilágítja, tudatossággal és erővel telíti a Lilith–mítosz harmadik – döntő – mozzanatát leíró pontot, amely a bátorság, becsület, kitartás és következetes helytállás mintázatát jelöli. Ma ezekre a tulajdonságokra lesz szükséged, vagy másokon keresztül ezekkel a képességekkel találkozhatsz.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under