Napi horoszkóp – 2019. március 14.

Nagyot eshetsz (Nap – Jupiter kvadrát)

A mai napon a személyiséget jelképező Nap és a sok pénzt, sikert, szerencsét jelentő Jupiter áll feszült kapcsolatban. Ma lehet, hogy amibe fogsz – bármilyen jónak is tűnik – nem jön össze, és tapasztalhatod azt is, hogyha más teszi, sikeres, míg te, ugyanazzal a lehetőséggel, mintha egyáltalán nem tudnál élni.

Az is megtörténhet, hogy az elején összejönnek a dolgok, de közben elfelejted, hogy az eredményekért folyamatosan tenni kell – és egyszer csak két szék között a padlón találod magad. Nézd kicsit kívülről, lásd meg, hol hibázol, hol siklik félre valami. Ha most rájössz, legközelebb már nem esel ugyanabba a hibába.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Tűpontossá váló Jupiter – Eris tűz trigon, amit megvilágít a Nap

Az elmúlt két hétben egyre inkább beélesedett az a tűz trigon, amelyet a saját jegyében haladó Jupiter és a Kosban járó Eris alkot. Kettőjük szövetsége kétféle hatással is járhat. Mivel a Jupiter mindent felfúj, amit megérint, felszaporodhatnak azok a jelenségek, amelyek a drasztikusan megváltozó külső körülményeket írják le.

Ugyanakkor a Jupiter mindent hittel és önbizalommal telít, tehát most ezeket kölcsönzi a számunkra, hogy képesek legyünk jól reagálni arra a széteső, kaotikus világra, amely körülvesz bennünket. Ma egyrészt tűpontossá válik a két égitest szövetsége (és ne feledjük: a tűz az átalakulás eleme), másrészt a Halak Nap mindkettőt megvilágítja, életerővel és tudatossággal telíti. Persze ez azt is jelenti, hogy létrejön egy Nap – Jupiter kvadrát, ami felerősíti a túlzásokat, de lehet, hogy pont erre van szükség ahhoz, hogy felismerjük az eszement, idióta folyamatokat magunk körül és tegyünk is ellenük.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under