Napi horoszkóp – 2019. március 09.

Önállóan, határozottan (Nap – Szaturnusz szextil)

A mai napon a személyiséget, az önvalót jelentő Nap és a korlátokat, szabályokat, a múltat – de a biztonságot is jelentő Szaturnusz áll kedvező kapcsolatban.

Itt az alkalom, hogy megvalósítsd, amit szeretnél, hogy kiteljesedhess. Ehhez most kapsz állhatatosságot, határozottságot, eltökéltséget. És olyan, a múltban gyökerező tanultakat, amelyek szilárd alapot adnak ahhoz az úthoz, amin járni szeretnél. Tökéletes nap arra, hogy magunkért tegyünk, magunkért legyünk.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: a Kos Hold áthalad az Astraea – Hygiea konjunkción, ami kvadrátot vet a Szaturnuszhoz

Az ötödik és tízedik aszteroida már hetek óta együtt mozog a Kosban. Az Astraea a karma-törést és sorsváltoztatást írja le, míg a Hygiea a szent terek és tiszta élethelyzetek égiteste. Kettőjük szövetsége lehetővé teszi, hogy sorsváltoztató módon teremts rendet az életedben.

Ma és a következő napokban kvadrátot vetnek a Szaturnuszhoz, ami akadályokat vagy megoldandó feladatokat gördít az utadba. Ugyanakkor a Kos Hold a reggeli órákban áthalad rajtuk, aktív cselekvőerővel és belső energiával telíti a konjunkciót, amitől aktivizálódhat a rendteremtő kedved és az átlagosnál sokkal hatékonyabban működhetsz – persze csak akkor, ha sikerül legyőznöd az akadályokat.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under