Napi horoszkóp – 2019. május 15.

Dolce Vita – az édes élet ideje (a Vénusz a Bikába lép)

Ma a szerelmet, a jó anyagi körülményeket, a harmóniát, a luxust jelképező Vénusz saját jegyébe, a Bikába lép. A Bikának az érzékszervek általi érzékelés a legfontosabb, ezért is ő az a jegyek közül, aki leginkább élvezi, kiélvezi az életet, a földi lét lehetőségeit, az élet szépségeit.

Most, hogy a Vénusz a Bikában jár, számíthatunk arra, hogy most kicsit fontosabb lesz egy jó vacsora, szép ruha, maga a pénz, a jó körülmények, mint általában. Ha utazunk, valószínűleg inkább 1. osztályon utazunk, ha otthon főzünk, sokkal inkább megvesszük a minőségi hozzávalókat, és megehet, most nem maradhat el a finom bor, például a vacsorához. Élvezzük a hatást, örüljünk az életnek, engedjünk a finom csábításnak – ha csak egy kicsit, akkor is ízleljük meg az édes életet.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Holdcsomópontok és Szaturnusz kvadrátban a Vestaval (dupla Karma-ketrec)

Az égbolton ma az idei év szappanoperájának egy újabb epizódja pontosodik be a Rák – Bak holdcsomók (dilemma a múlt és a jövő között), a Bakban hátráló Szaturnusz (óvatos, biztos szerkezetépítés) és a Kosban járó Vesta között. A dupla kardinális Karma-ketrec egyikét, a Holdcsomók és a Vesta feszült találkozóját a legegyszerűbben úgy fordíthatjuk le, hogy most aztán tényleg muszáj rákoncentrálni, hogy mit választunk: a múltból jól ismert, már működő de esetleg fájdalmas és nehéz szerkezeteket, vagy a jövő bizonytalan, de érzelemmel telített lehetőségeit?

A másik pedig (Szaturnusz – Vesta) egy „fogadalom-fényszög”. Léteznek olyan „hosszú szavak” (ilyen a „soha”, vagy az „örökké”), amelyek rendkívül megkötözhetnek, ha kimondjuk őket. Ma ezekre láthatsz rá, és eldöntheted, tovább cipeled őket, vagy végre kegyelmet kérsz.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under