Napi horoszkóp – 2019. május 13.

Megmutathatod, ki vagy (Nap – Jupiter kvinkunx, Vénusz – Mars szextil)

A mai napon a személyiséget jelentő Nap és a mindenből sokat adó, a sikert, szerencsét megmutató Jupiter áll karmikus kapcsolatban. A két égitest együtt a mázlistát, a sikeres személyiséget jelenti – a karmikus kapocs pedig arra mutat, hogy ha eddig nem hitted magadról, hogy képes vagy a sikerre, és melletted áll a szerencse az utadon, itt az ideje, hogy meggyőzd magad.

Ha látod, érzed, hogy szinte mindig jó, amerre tartasz, maradj is ezen az úton – csak ne bízd el magad közben. Ma hat még a szerelmet, harmóniát jelképező Vénusz és az erőt, akaratot képviselő Mars kedvező kapcsolata is – ezzel a férfi-női egyensúly is megteremtődik, valamint erőteljes támogatást kapunk az érzelmek, a szerelem, és az anyagiak terén is.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Pallas Athena – Lilith konjunkció kvadrátban a Junoval, szextilben a Ceressel (kardinális Kismozdony)

A tegnapi állások még hatótávolságon belül vannak, de a feminin szerepeket illetően kissé feszültebbé válik a téridő. Két harcos, önálló istennő, Pallas Athena (az Okos lány) és Lilith (lázadás az igazságtalanság ellen) szövetkezik a Mérlegben, ami visszafogott, hűvös intelligenciával telíti őket, azonban a Rák Junoval, a gondoskodás jegyében haladó First Lady-vel ütköznek.

A keletkező kardinális Kismozdony megmozgatja körülötted a teret, elgondolkodtat a női szerepeidről, és kikényszerítheti belőled azokat a döntéseket, amiket egy ideje halogatsz: mi számodra a fontosabb, az önálló szingliség, az elkötelezett párkapcsolat, vagy az anyáskodó gondoskodás – esetleg az összes? És ha igen, hogyan egyeztethetők össze ezek a szerepek? A kérdéseket csak te magad tudod megválaszolni…

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under