Napi horoszkóp – 2019. május 08.

Amikor tovább látsz, mint a földi sík (Nap – Neptunusz szextil, Merkúr – Uránusz konjunkció)

A mai napon az önvalót, az egót jelentő Nap és a feltétlen szeretetet, az érzékenységet, a felsőbb dimenziókkal való kapcsolatot, a művészi képességeket jelentő Neptunusz áll kedvező kapcsolatban.

A mai nap különleges lehet: ma megérezheted a felsőbb dimenziókat, lehetnek csodálatos megérzéseid és ráláthatsz teljesen más nézőpontból is a dolgidra. Most a művészetek terén különleges hatások érhetnek, a mai energia segít abban, hogy valóban kifejezd önmagadat egy-egy alkotásban.


Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Hold – Fekete Hold Lilith víz trigon

A Fekete Hold Lilith a Lilith–mítosz harmadik mozzanatát írja le, amikor a világteremtő istennő visszatér az Édenkertbe, és átadja Évának, Ádám második feleségének a tudást szimbolizáló almát.

Mi kell ehhez a tetthez? Bátorság, becsület, helytállás és kitartás egyaránt, miközben az önzetlen segíteni akarás is jelen kell, hogy legyen, anélkül nem fog működni a dolog. Lilith megteszi, mert az igazi feminin őserő és teremtő képesség túlélése múlik rajta. Nemrég lépett át a Halakba, ahol az érzelmeket tisztítja és erősíti, ma pedig a déli órákban a Rákba átkerülő Hold vet hozzá egy jótékony, áldásokat biztosító víz trigont. Éjszakai fényadónk lelki erővel és tudatossággal telíti az Istennőt, ami néhány órára téged is bátorsággal és önbizalommal tölthet el.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under