Napi horoszkóp – 2019. június 10.

Önmegvalósítás vagy anyagi siker? (Nap – Jupiter oppozíció, Nap – Szaturnusz kvinkunx)

A mai napon az önvaló kifejezését jelképező Nap és a mindenből sokat adó, a sikert, a sok pénzt jelentő Jupiter áll szemben egymással. A két égitest a személyes szerencsét is jelenti, de jelen esetben csak az egyik oldalra tudunk fókuszálni. Önmagunkra, arra, ami a célunk ebben az életben – vagy a jövőbeli sikerre, a szerencsére. Viszont a kettő összekötése okozhat ma gondot.

Ebben támogathat a szintén ma ható Nap és a szabályokat, megkötéseket, de a stabilitást is jelentő Szaturnusz karmikus kapcsolata. Ez a kapocs fontos, hiszen az előző életekből üzen, ezekből a tapasztalatokból mutat meg valamit. Légy kitartó, állhatatos, ne hagyd, hogy bárki letérítsen arról az útról, amit jónak gondolsz – de tudd, mi az a pont, ahonnan ez már makacsság lenne, és ne merevedj bele valamibe, amiről látod, hogy nem működik, nem halad, csak azért mert eredetileg így tervezted. Nehéz megtalálni, hol a választóvonal az állhatatosság és a merevség között, de ha magadba nézel, megtalálod. És innen tudni fogod, melyik út visz a sikerhez, a kiteljesedéshez.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Transzplútó változó kvadrát

Az Ikrekbe tegnap átlépett Vénusz (könnyed flörtök, okos szerelem) ma kvadrátot vet a Szűzben járó Transzplútóhoz. A dimenzióugrás kentaurjának és a szerelem istennőjének ütközése egyetlen napra kizökkenthet a harmóniádból, ugyanakkor a keletkező feszültség segítségével meg is oldódhat egy olyan talányt, ami csak egy emelettel feljebbről látható, vagy arra van hozzá szükség, hogy odafigyelj a fentről érkező jelekre, üzenetekre. Mindenképpen érdemes készen állni a változtatásra is.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under