Napi horoszkóp – 2019. július 10.

A művész (Nap – Neptunusz trigon)

Ezen a napon a személyiséget kifejező Nap és a beleérző képességet, a tehetséget jelentő Neptunusz áll áldásos kapcsolatban. A mai nap tökéletes arra, hogy megmutasd a benned rejlő művészt, hogy kifejezd önmagad a művészetek által. A két égitest kapcsolata médiumi képességeket is adhat – figyeld, ma mi az, amit érzel, melyek azok a hatások, amelyek átfolynak rajtad.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz egyvonalban az Alhena állócsillaggal, quindecile a Plútóval

A Rákban járó Vénusz ma áthalad az Alhena-n, az Ikrek konstelláció gamma csillagán. Az arabok „büszkén menetelőnek” nevezték, mivel rajta van a Tejúton, miközben állatövi csillag is, tehát az emberi és az isteni kereszteződésén található.

A transzcendentális karmaasztrológiában ez a világ a saját út követését tanítja meg, azt az ősbizalmat, amit akkor érzünk, amikor a kitűzött egyéni célt egyértelműen támogatják az univerzális erők. Közben a Vénusz egy quindecile-t vet a Bakban hátráló Plútóhoz. A quindecile (165 fok) a kényszeresség, rögeszme, és ambíció fényszöge, s mivel a Vénusz – Plútó kapcsolódások amúgy is az érzelmi fekete lyukat szimbolizálják (azt az érzést, hogy „soha nem fogok elegendő szeretetet kapni”), ma rendkívül fontossá válik a személyes harmónia- és az értékteremtés.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under