Napi horoszkóp – 2019. július 09.

Jól ismert érzelmek, fejlődő személyiség – lehet választani? (Nap a Felszálló holdcsomón, szemben a Szaturnusz – Leszálló holdcsomó konjunkcióval)

A mai napon a benső stabilitást jelentő Szaturnusz – Leszálló Holdcsomóponttal áll szemben a személyiséget jelentő Nap és a karmikus sorsfeladatokat képviselő Felszálló Holdcsomópont – ami az önvaló megismerését, a fejlődő személyiséget jelenti. Ma érezhetjük azt, hogy a probléma megoldásnál vagy a stabil érzelmi, hátteret az érzelmi tapasztalatokat vesszük alapul – vagy a személyiségünk fokozatosan épülő lépcsőin át próbálunk eljutni a megoldáshoz. Valószínűleg egyik út sem a tökéletes, hiszen az emberi élet egy-egy helyzete sem megoldható csakis egyféleképpen. Éppen ezért próbáljuk az érzelmi tapasztalatok által biztosított nyugalomban átgondolni, hogy melyek legyenek azok a tudatos döntések, amelyekkel tovább haladunk az életutunkon.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Hygiea – Sedna konjunkció a Bikában

Hygiea, a szent terek és tiszta élethelyzetek aszteroidája ma beéri a Sedna-t, a szétdarabolódás általi teremtés kentaurját. Valódi és gyökeres rendteremtésre, lomtalanításra, kukázásra alkalmas a következő néhány nap. Az élet minden területén felhasználhatod a keletkező energiamintázatot, de különösen a pénzügyek és a szerelmi viszonyok rendezhetők át gyökeresen, és főleg azoknak sikerülhet, akiknek fontos állásaik vannak a jegyek 27-28. fokán.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under