Napi horoszkóp – 2019. július 07.

Érzelmi, lelki kitartás (Hold trigonban a Szaturnusz – Leszálló holdcsomó konjunkcióval)

A mai napon a kitartást, stabilitás érzésének tapasztalatát jelképező Szaturnusz – Leszálló Holdcsomópont együttálláshoz áldásos kapoccsal kapcsolódik az érzelmeket kifejező Hold. Ma ezért tapasztalhatjuk, hogy az érzelmek, a lelki élet, a befogadás terén kitartóak, állhatatosak vagyunk, használjuk azt, amit a múltban akár az előző életekben megtanultunk. Ma az érzelmek terén tudjuk megtalálni a stabilitást, a biztonságot, ma figyeljünk arra, hallgassunk arra, mit súg a szívünk, mit mondanak az érzelmeink, megérzéseink.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Stacionáris Merkúr parallelben az Aldebaran állócsillaggal

A Merkúr ma megáll égi útján, és holnaptól hátráló mozgásba kezd. A stacionáris égitestek nagymértékben megerősítik saját jelentéstartalmaikat, a Merkúr a Nap jegyében ráadásul kreatív játékossággal telítődik.

A másik mai hatás viszont nem látszik a normál horoszkóp ábrán (mivel 2 dimenziós, tehát nem mutatja a deklinációs pozíciókat), pedig lényeges: az állni látszó Merkúr éppen az Aldebaran-nal, a Bika alfa csillagával áll deklinációs parallelben (ami gyakorlatilag ugyanolyan hatású „együttállás”, mint az állatövi). Ez a csillag az integritás megőrzését, az elvtelen kompromisszumok kikerülését tanítja meg. Most konkrétan, érthetően tudatosíthatod, mi az, amit hajlandó vagy megtenni (például a családi béke vagy a közös érdek kedvéért), és mi az, amit semmiképpen nem.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under