Napi Horoszkóp – 2015. szept. 15.

A benső, a lélek szempontjából igazán kellemes nap a mai: ki tudod fejezni az érzéseidet, és egyfajta érzelmi harmónia is végigkísér ma.

A Hold és a Merkúr ma együtt áll, s a kettőjük kapcsolata hozza, hogy nem okoz gondot elmondani, mit érzel, illetve meg is értheted önmagad, másokat ? egyfajta ösztönös tudatosság birtokába kerülsz ma. A Holddal a Vénusz is áldásod kapcsolatban áll most: ez hoz lelki harmóniát, vagy akár erős érzelmeket, lelki szeretetet, szerelmet, gondoskodást. Ez a nap az érzelmeké, az érzéseké ? merülj el bennük!

Párdi Petra parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet frissen végzett hallgatója

Karmaasztro profiknak: Nap?Eris kvinkunx
A Szűzben járó Nap az Eris nevű kentaurral alkot egy karma fényszöget. A görög mitológiában Eris a békétlenség és viszály démona, a transzcendentális karmaasztrológiában pedig a drasztikusan megváltozó külső körülményeket, vagyis azokat az erőket szimbolizálja, amik váratlanul és nagy erővel billentenek ki bennünket kényelmes, megszokott élethelyzetünkből. Mindig kívülről törnek be az életünkbe, elsodorhatnak mindent, ami fontos és értékes, ugyanakkor elviszik a feleslegesen felgyülemlett kacatokat és szemetet is. Ma és holnap nagyon oda kell figyelned ezekre az erőkre, mert ha nem teszed, akaratod ellenére teljesen lenullázódhatsz.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

fotó: ww.pixabay.com

Tagged under