Napi Horoszkóp – 2015. okt. 10.

A mai nap lehet, hogy az anyagiakról szól ? a pénzt, harmóniát jelentő Vénusz, és a korlátokat, megkötést mutató Szaturnusz áll konfliktusos viszonyban egymással.

Lehet, hogy át kell gondolnod, miért vagy milyen helyzetben, hol akadsz el az anyagiak terén, miért nem rendelkezel annyi pénzzel, amennyire szükséged lenne? Meglehet, egy kicsit meg kéne nyílnod, fel kéne engedned, szélesítened kéne a látókörödet ? és ha nem is kifejezetten az ezotéria irányába, mégis, jó lenne meghallani, észrevenni a más dimenziókból érkező jeleket, figyelni a megérzéseidre. Erre mutat a Transzplútó ? híd a felső dimenziók között ? és a Vénusz- anyagi lehetőségek, harmónia ? együttállása.

Párdi Petra parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet frissen végzett hallgatója

Karmaasztro profiknak: Állni látszó Merkúr?Felszálló holdcsomó a Szuper Galaktikus Központon. A stacionáris égitestek mindig jelentőségteljesek, hiszen egy normál helyzetben folyamatos mozgásban lévő égitest megállni látszik égi útján. Ilyenkor hatalmas erővel telítődik, saját archetípusának megfelelően. Ma a Merkúr kerül álló helyzetbe, ami a gondolkodásnak, a kommunikációnak, az értelmes beszélgetéseknek kedvez, különösen azért, mert a Mérleg első fokán teszi mindezt, a Mérleg pedig a dipomácia és az okos emberi kapcsolatok jegye. Ráadásul itt, a Mérleg legelső fokán található az egyik égi kulcsterület, a Szuper Galaktikus központ, amely a transzcendentális karmaasztrológiában a ?soha semmi nem elegendő? dilemmáját szimbolizálja. Ha ez a pont prominens egy asztrológiai képletben, akkor a szülött hatalmas vágyat érez a birtoklásra. Ez kezdetben anyagi javakat jelöl, később azonban a szellemi vagy spirituális javak kerülnek előtérbe, s mivel a Merkúr mellett a mostani időszakban ott található két kentaur típusú égitest is, a téridő különleges lehetőségekkel telítődik. Logos a gondolatok általi teremtést, Makemake az elszakadt lélekrészeket szimbolizálja, kettőjük kapcsolata a Szuper Galaktikus Központban ezeknek a lélekrészeknek a ?hazahívását? teszi lehetővé, és ebben a folyamatban segít a stacionáris Merkúr is.

Griga Zsuzsanna, Karma asztrológus

Tagged under