Napi Horoszkóp – 2015. júl. 30.

A Plútó képviselte átalakító erő, a titkok feltárása, és a Merkúr által jelzett kommunikáció, a gondolatok állnak ma karmikus kötésben.

Figyelj ma, mert a kommunikáció, a gondolkodás, a tanulás átformál, hozhat elmélyítő gondolatokat, amellyel rábukkanhatsz olyan titkokra, amelyek foglalkoztatnak, amelyek fontosak. A mai nap lehet a titkok kifejezésének, kimondásának napja ? a karmikus kötés, amelyben a Plútó és a Merkúr áll, ezt majdhogynem törvényszerűvé is teszi.?Mindenképpen a múltból jöhet elő olyasmi a gondolatainkban, vagy szóba kerülhet valami, ami eddig akár titkolt volt, mégis fontos, és átalakítható hatása lehet az életünkre.?Azt is érezheted ma, hogy a belső szárnyalás, a lelkesítő érzéseid sokkal visszafogottabbak ? a Jupiter adta optimizmus és Szaturnusz által jellemzett korlátozás, megkötés kapcsolata ezen a napon konfliktust jelez, és inkább feszültséget hoz. Meglehet, ha kimondod, átgondolod azt, miben kell változtatnod, átalakítanod az életedet, vagy magad körül rendezni egy helyzetet, az a visszafogó tényező is enyhül.

Párdi Petra parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet frissen végzett hallgatója

Karmaasztro profiknak: Vesta?Hygiea?Pallas Athena tűz átfutó trigon
Három ókori istennő szövetkezik az inspiráció elemében, hogy a segítségedre lehessen okos döntésekben és életmódbeli változtatásokban. Hygiea, akinek a nevéből a higiénia szavunk származik, az ókor gyógyítójának, Aszklépiosznak volt a lánya, és arra tanította az embereket, hogyan kerülhetik ki a betegséget tisztasággal, testedzéssel, mértékletességgel és környezettudatos életmóddal. Pallasz Athéné a bölcsesség istennője, az okos és egyedül élő fiatal nő szimbóluma, míg Vesta a fókuszáló képesség jelölője. Hármójuk összekapcsolódása kreatív energiamintázatot hoz létre, ami alapvető életvezetési talányokban segíthet a leginkább.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

fotó: www.pixabay.com

Tagged under