Napi Horoszkóp – 2015. aug. 1.

A tisztánlátás képessége segíthet ezen a napon. Aki kissé idegenkedve fordul az ezotéria felé, ne lepődjön meg, ha a mai napon olyan sugallatok érik, olyan meglátásai vannak, amelyeknek nincs logikus magyarázata ? de mégis, mind egytől egyig helytállók.

A személyiségfejlődés során, az önvaló kiteljesedéséhez minden ilyen meglátás fontos, hiszen a karmikus múltból ered, és a fejlődésünket szolgálja mostani életünkben.?Ennek a képességnek a megélést támogatja ? még ha feszültségként is éled meg ? a mai szembenállás, ahol az értelem és az érzelem között kell választanod. Ha úgy érzed, nem tudod összhangba hozni a kettőt, ha csak az egyik oldalt tudod megélni, ma inkább hallgass az érzéseidre, és?láss? a benső sugallatokkal.

Párdi Petra parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet frissen végzett hallgatója

Karmaasztro profiknak: Nap?Merlin szextil. Az Oroszlán Nap a Mérlegben járó Merlinnel, a varázslás aszteroidájával szövetkezik, ami még inkább rásegít a mai tisztánlátó energiamintázatra. Ha hajlandó vagy befelé figyelni, segítséget kaphatsz külső, vagy égi erőktől, de elővehetsz ismert varázs-praktikákat vagy kitalálhatsz újabbakat. A hétköznapi mágia szabályai nagyon egyszerűek, tulajdonképpen három dologra kell figyelni: 1. legyen támogató a téridő pillanat (ez ma a rendelkezésedre áll), 2. tudd, hogy mit akarsz és higgy a sikeredben, és 3. ajánlj fel valamilyen áldozatot. Ez utóbbi kettő csak rajtad múlik, az áldozattól pedig nem kell megijedni, találj olyat, ami támogatja magát a varázslatot.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

forrás: www.pixabay.com

Tagged under