Nap?Neptunusz?Cupido konjunkció: mágia és transzformáció

Ma és holnap a Halak Nap a Neptunusszal (transzcendencia) és a Cupido nevű aszteroidával (testi szerelem) alkot konjunkciót, ráadásul két prominens állócsillagot is egyvonalban találunk velük.

A Fomalhaut a Déli Hal alfa csillaga, Perzsia egyik királycsillaga, a Dél Őrzője, amely sikereket és szerencsét hoz nemes álmok és művészi képességek segítségével.  A Sadalmelek pedig, amely a Vízöntő alfa csillaga, az egyik legszerencsésebb állócsillag az égbolton, neve arabul azt jelenti, ?a király szerencséje?. A fizikai élet erőforrásai, bőség, termékenység és a jólét megteremtése kapcsolódik hozzá. Az ötös együttállás mágikus energiamintázatot hordoz. Meditálj rá a potenciális lehetőségeidre, kérj ?föntről? segítséget, és higgy saját teremtőerődben!

Mindeközben az aszteroida Lilith (lázadás az igazságtalanságok ellen) és a Sötét Hold Lilith (a száműzött, megátkozott feminin) az Oroszlánban állnak együtt, egy pontos trigont vetnek a Kos Uránuszhoz (robbanásszerű változások) és kvadrátot a Bika Hygieahoz (a tiszta terek megteremtésének képessége). A fix kvadrát azt a küzdelmet írja le, amely során a feminin erők a Föld szent tereinek visszaállításán dolgoznak, míg a tűz trigon segít abban, hogy kellő erő és inspiráció álljon a változást akarók rendelkezésére.

Griga Zsuzsanna

videolink:
Tagged under