?Mindent újraírhatunk önmagunkkal kapcsolatban? ? exkluzív beszélgetés Lee Carroll-lal a Lélek Tv-ben

Már csak egy hónap és Magyarországra látogat Lee Carroll, a Kryon nevű angyali lény közvetítője, akit nálunk is sokan várnak.  A kétnapos konferencia előtt szeptember 25-én a Lélek Tv-ben élő videó adásban is láthatjuk őt, ahol a nézői kérdésekre is válaszol majd. Ebből az alkalomból készítettünk vele interjút.

– Először is elmesélnéd a Lélek Tv nézőinek, olvasóinak a történetedet? Hogyan kerültél kapcsolatba Kryonnal, hogyan váltál médiummá?

– Elég makacs ember vagyok, ráadásul egyáltalán nem voltam ezoterikus beállítottságú. Röviden, két férfi, két médium (életkorukat tekintve 20 év különbség volt köztük), 3 év különbséggel ugyanazt a dolgot ?csatornázta? nekem: “Egy KRYON nevű mester szeretne kapcsolatba lépni veled.”  Akkoriban mérnökként dolgoztam és egyáltalán nem érdekeltek az ilyen jellegű ezoterikus dolgok. A két médiumhoz is egy barátom, Jan Tober unszolására mentem el (aki ezoterikus). Egyáltalán nem győztek meg ezek az ?olvasások?, és úgy gondoltam, mindkét fickó instabil. De mivel eléggé logikus ember vagyok, nem tudtam elmenni a két üzenet hasonlósága mellett, mivel egész egyszerűen semmi valószínűsége nem volt annak, hogy mindketten véletlenszerűen ugyanazt mondják. Így hát azt tettem, ami addig elképzelhetetlen volt számomra – leültem egy székbe és azt mondtam:

– Ha itt vagy, mutatkozz meg! – Ekkor a szeretet hihetetlen árama ütött szíven… nem szavakkal történő kommunikáció volt ez… egyszerűen csak szeretet. Befejeztem az egészet, és megrémültem. De nem tudtam abbahagyni. Persze ennél összetettebb folyamat volt, de ez volt a kezdete az egésznek, amikor ez a gyönyörű angyali lény eljött hozzám. Az összes többi ezután következett.

– Hogyan változtatta meg a te életed Kryon?

– Természetesen mindent megváltoztatott. Végül el kellett döntenem magamban, hogy mindezt valóságosnak tartom-e vagy sem, és ez számos további dologhoz vezetett, többek között ahhoz, hogy eladtam a vállalkozásomat és a közvetítés vált életem munkájává. Ez 24 évvel ezelőtt történt, amikor a negyvenes éveim közepén jártam, köszöntem szépen, jól elvoltam és egyáltalán nem gondoltam semmiféle újrakezdésre.  Ráadásul remete voltam, plusz egy igazi kocka (ez ma is így van), így meg kellett változtatnom ezt-azt a személyiségemben, néhány olyan tulajdonságomat, amelyeket állandónak gondoltam, bár nem voltak azok. Ma már tanítom, hogyan működik ez a folyamat, és hogy nem vagyunk beleragadva semmilyen mintába, hiszen szinte mindent újraírhatunk önmagunkkal kapcsolatban.

– Gondolom, rengeteg történetet kapsz arról, hogyan változtatta meg az olvasók, hallgatók életét, amikor elkezdtek Kryonnal dolgozni. Van egy-két olyan kedvenced, amit ki tudnál emelni?

– Nem tudnék egyet kiemelni, nagyon sok van és eléggé különbözőek. A legkülönfélébb emberekkel kerülök kapcsolatba.  Jöttek már hozzám orvosok, gyógyítók, sztárok (akiknek a nevét természetesen nem árulhatom el), sámánok és még mérnökök is. Amikor elkezdtem az indigó gyerekekről szóló könyveket ? ami nem csatornázott könyv – , még több visszajelzés érkezett hozzám. Sok családtól kaptam visszacsatolást, hogy a könyvben adott információk segítettek jobban megérteni a gyerekeiket és sok minden hirtelen értelmet nyert, amire addig nem találtak magyarázatot.  Voltak olyan kollégáim, akik korábban a csapattal dolgoztak, majd szintén közvetíteni kezdtek és elkezdték a saját útjukat járni.

Kérlek benneteket, gondolkozzatok el erről a folyamatról egy kicsit: minden egyes esetben, amikor valaki hall vagy olvas valamit, ami rezonálni kezd benne, ezután pedig , mintegy ?magától? megváltozik. Egy szervezet, egy hitrendszer, egy bizonyos könyv nélkül, bármiféle profitorientáltság nélkül, megváltoztatja a saját életét. Ez az igazi ?felhatalmazás?, az Emberi Lény erővel való felruházása ? mi ezt tanítjuk.

Kryon egy katalizátor, aki üzenetek közvetítése révén dolgozik az emberekkel, akik a tanítások segítségével  kezdenek emlékezni, mert legbelül felismerik az üzenet igazságát.  Ez spirituális keresést indít el, és annak a mély igazságnak a felismerését, hogy sokkal hatalmasabbak vagyunk, mint azt hinnénk, hiszen Isten bennünk él.

– Melyik a kedvenc Kryon-könyved? Ha valaki most kezdi az ismerkedést Kryon tanításaival, melyik könyvet ajánlanád?

– A nyolcadik Kryon-könyv (angolul az ötödik a sorban), a Hazatérés (The Journey Home). Tíz éve adta ki a Hay House, és a mai napig bestseller. Ez egy regény, egy parabola, amely  egy ember spirituális utazását mutatja be egy mágikus földön, hét angyal kíséretében. Ez a kedvencem, mivel mindent magában foglal, amit Kryon tanít, mindezt egy olvasmányos történet köntösébe öltöztetve, így kellően szórakoztató is. Szinte mindenkinek tetszik, aki olvasta.

– Sok helyen olvashatjuk a Kryon-könyvekben, hogy a ?harmadik nyelven? íródnak ezek a szellemi üzenetek. Mit jelent ez? Miben különbözik a médiumi közlés nyelve a hagyományos, átlagos szövegektől?

– A harmadik nyelv egy metafora.  Ez egy olyan nyelv, ami katalitikus energiát, a változás energiáját hordozza, valójában egyaltalán nem is egy nyelv. A három a tibeti számmisztikából ered. Valójában ez egy energia, amit mindannyian úgyanúgy érzékelünk, és egy felemelő tudást hoz el nekünk arról, kik is vagyunk valójában.  Az emberi lény lelkének magjához szól, az érzelmek és az intuíció hullámain érkezik. Ám sokszor térdre is kényszerít bennünket, mivel elkezdünk ?emlékezni? arra, honnan jöttünk, arra az isteniségre, ami bennünk és körülöttünk van, ami mindig velünk van.

– Mi zajlik akkor, amikor valaki egy ilyen ?harmadik nyelven íródott? közvetítést olvas vagy hallgat? Amikor először találkoztam Kryon egyik közvetítésével, a beköszönő mondat hallgatása után szinte azonnal elkezdtek potyogni a könnyeim. Azóta sok Kryon-könyvet elolvastam és sok hanganyagot meghallgattam, és mindig éreztem, hogy az olvasás, hallgatás közben kinyílik a szívem és határtalan szeretetet érzek.  Gyakran, amikor feszült, ideges voltam, egy-egy hanganyag segített a megnyugvásban és utána egész másképp láttam a világot, a problémát okozó helyzetet is az életemben. Mi történik ilyenkor?

– Amikor kellően nyitott vagy arra, hogy meghallgass egy közvetítést, akkor tulajdonképpen kinyitsz egy ajtót, és megengeded, hogy Isten megérintsen. Te voltál az, aki kezdeményezte ezt a kapcsolatot azáltal, hogy szándékodban állt meghallgatni vagy elolvasni az üzenetet. Emlékszel az első kérdésre? Ez ugyanaz, ami velem is történt a székben. Kinyilvánítottam a szándékomat, kimondtam, hogy tudni szeretnék. Ez az ember szabad akarata: szabadságodban áll látni vagy nem akarni látni. Kryon elmondja, hogy ez a valódi teszt önmagunk számára: képesek vagyunk megtalálni a belső igazságunkat vagy nem? Annyi rendszer virul körülöttünk, amelyek mind azt hirdetik, hogy semmik vagyunk, hacsak nem csatlakozunk valamelyik szervezethez, kezdünk el imádni valamit vagy éppen fizetünk a megvilágosodásért. De vajon képesek vagyunk-e megtalálni a valódi, rejtett (ezoterikus) igazságot? Ez az örökségünk nekünk, öreg lelkeknek.

–  Sok más hiteles tanítás szól arról, hogy ki kell törnünk az elme börtönéből. Az indiai hagyományok is sok helyütt úgy fogalmaznak, hogy a szenvedéseink nagy részét a kondicionált elménk, az egónk generálja. Mit mond erről Kryon? Hogyan segíthetnek Kryon tanításai abban, hogy boldogabb, elégedettebb életet éljünk?

– A régiek valóban tudták, hogy működnek a dolgok, még jóval azelőtt, mielőtt kialakítottuk volna a szervezett, profetikus vallásokat. Ők tudták, hogy minden, amit tudnunk kell, már eleve itt van. Az új energiában Kryon ugyanezt a tanítást adja át nekünk, a hagyományos vallások keretei nélkül. A szenvedést mint olyat valóban mi teremtjük, nem pedig valami olyasmiről van szó, amit ki kellene állnunk vagy el kellene viselnünk. A megvilágosodás mindenki számára elérhető, anélkül, hogy  egy másik emberi lényt kellene imádnunk. A buddhisták és hinduk jól ismerik a reinkarnáció törvényeit,  számomra is ez jelentette a spirituális útkeresésem kezdetét, amikor arra kezdtem keresni a válaszokat, hogy hogyan is működik mindez.  A kutatásaim részét képezi az ősi tudás megtalálása és összehasonlítása Kryon tanításaival. A világ sok részén jártam már és rengeteg olyan eredményt találtam, ami kitágítja a szemléletünket.

– Az új könyved és az idei rendezvény fő témája az újrakalibrálás. Mi az újrakalibrálás tulajdonképpen és meddig tart ez a folyamat? Hogy kell elképzelni, egy teljesen új emberi lény alakul ki? Miben lesz más, mint amilyenek most vagyunk?

– Az újrakalibrálást nem Kryon találta ki. A bolygón jelenleg élő természeti népek megjósolták az átalakulást, ezért volt szükségük például a majáknak új kalendáriumra 2012 után. Az újrakalibrálás folyamata a napéjegyenlőség precessziójához köthető, amely a Föld bolygó tengelyének ingadozásából adódik. Ez az oka annak, hogy Kryon egyáltalán itt van, itt lehet.  Mindez a túlélő tudatosság végét jelenti.  A változások hatást gyakorolnak az ősi lelkekre és a spirituális beállítottságú emberekre, mindezt már 2013-ban érzékelhettük.  Kryon szerint most már nem térhetünk vissza ahhoz, amit korábban normálisnak gondoltunk, mivel maga a norma is megváltozott. A váltás mindenre hatással van, nemcsak az ezoterikus dolgokra. Ez az oka mindannak, ami jelenleg a bolygón történik, amelynek jó részét Kryon is előre jelezte, többek között a Közel-Keleten dúló konfliktust, de még az új pápát is.

Az országok belülről alakulnak át aszerint, hogy mi az, amit akarnak és mi az, amit nem szeretnének többé. Ez egy fordulópont a kormányok, a gazdaság és a spirituális vezetők számára egyaránt. Ez az új Föld tudatosságának kezdőpontja, ám a folyamat generációkon keresztül folytatódni fog. Most zajlik a végső csata a túlélés sötét energiája és az új energia fénye között, ami az egységes fellépés kialakítására késztet bennünket egy jobb élet érdekében.

– Te is átmentél az újrakalibráláson, ha jól sejtem.  Neked milyen volt ez az átalakulás? Nehéz vagy könnyű? Miben kellett változtatnod? Volt, ami nagy kihívás elé állított?

– Igen, nekem is át kellett mennem mindenen, és ez jóval több annál, mint amit szeretnék megosztani másokkal. Az egyik nagy kihívás az egészség volt számomra, és két jóbarátomat is elveszítettem. Ebben a folyamatban átalakul a gondolkodásmódod, és az is, ahogy cselekszel. Tulajdonképpen ezt jelenti az, ha valami újrakalibrálódik ? újrarendeződik, új középponttal, onnantól fogva pedig ez az új középpont válik mindennek az alapjává.

Az interjút készítette: Kolontár Elvira

2014. szeptember 25-én Lee Carroll a LÉLEK MAGAZIN oldalán élő videó adásban válaszol a nézők kérdéseire. Ha Te is szeretnél kérdezni Lee Carrolltól, írd meg kérdésedet e-mailben az  info@lelekmagazin.hu e-mail címre!

Ha szeretnél az újrakalibrációról többet megtudni és személyesen is átélni, szeretettel várunk 2014. 09. 27-28-án Lee Carroll élő Kryon-közvetítésén Budapesten! Regisztráció  munkanapokon 10-18 között a +36 30 607 2014-es telefonszámon.

www.firstkryon.hu

Tagged under