Milyen lenne, ha megváltoztathatnád a múltadat?

Volt már olyan pillanat az életedben, hogy eltűnődtél azon, milyen lett volna, ha valami mást választasz? Esetleg tudod, hogy valamit máshogy kellett volna csinálnod ahhoz, hogy most ne legyél szorult helyzetben? 

Az Access Bars eszközei rávilágítanak arra, hogy a nézőpontod teremti a valóságodat, és nem fordítva. Nézzünk egy egyszerű példát: ha az a nézőpontod, hogy van egy kedvenc ételed, igazi élmény lehet azt enni a számodra. Azonban ha valami olyat kell megenned, amit nem szeretsz, akár rosszul is lehetsz tőle. Ez nem jelenti azt, hogy bármelyik étel jó vagy rossz lenne, csak jól szemlélteti, hogy valójában a nézőpontjaidon múlik minden.

Ennek az információnak a tudatában vizsgáljuk meg ismét a múltat. Mennyi szabadságot adna számodra, ha ránézhetnél úgy a dolgokra, hogy semmi rossz nem történt, egyszerűen akkor azt választottad? Mi van akkor, ha még nem volt itt az ideje, hogy mást válassz? Ha van bármi az életedben, ami nem úgy működik, ahogyan azt te szeretnéd, megvizsgálhatod azt is, hogy mi mást választhatnál most, ami az egészet megfordítaná.

Lehet elemezni a múltat, belemenni a ?mi lett volna, ha…?? történetekbe, csak egy valamire figyelj: van ennek bármi köze ahhoz, amit te teremteni szeretnél magadnak? Vajon milyen nézőpont hozza azt létre, hogy a múlton rágódj, ahelyett, hogy a jövődet teremtenéd? Amíg azt hiszed, hogy bármit is rosszul csináltál, rossznak ítéled meg magad. Az univerzum pedig a rendelkezésedre áll, és létrehoz egy valóságot a nézőpontjaidnak. Ha úgy gondolod, hogy rosszul csinálsz dolgokat, és semmi nem sikerülhet, valósággá válik.

Az érdekes dolog az egészben az, hogy a gondolataidnak a 90%-a nem is a tiéd, csak próbálod a környezetednek, a családodnak a nézőpontjait megérteni, így végig akarsz járni egy olyan utat, ami nem abba a valóságba vezet, amire valójában vágysz. A múlton való rágódás az ténylegesen a saját ötleted lenne, ami azért jött létre, hogy megadja számodra a boldogságot?

Ha úgy érzed, hogy nem, október 19-én a II. Lélekfesztiválon 12:30-tól a kis teremben elsajátíthatsz olyan eszközöket, amik megkönnyítik, hogy ráláthass arra, amikor valaki más életét éled, és elősegítik, hogy teremthess magadnak egy olyan valóságot, ami érted dolgozik.

Habalin Gyula

Fotó:

Tagged under