Mi az életfeladatod? Megtudhatod, ha válaszolsz 3 kérdésre!

Minden lélek egy bizonyos küldetéssel születik a földre. Életfeladatunk megvalósítása nem egyszerű feladat. Sokszor már a felismerése is nagy kihívást jelent.

Gyermekként még emlékszünk, arra, kik vagyunk, milyen céllal érkeztünk. De a rengeteg társadalmi elvárás és blokkoló programok hatására egyre inkább elfelejtjük valódi küldetésünket.

Három kérdéskör, ami segít emlékezni, mi a Te küldetésed:

1.Mit játszottál szívesen kiskorodban? Mi volt a legjellemzőbb tevékenységed?
Orvos voltál és gyógyítottál? Vagy elvonulva verseket írtál, azon ábrándozva, hogy híres író leszel? Társaságban mindig köréd gyűltek a gyerekek és te irányítottad őket, ők pedig hűen követték minden utasításodat?

2.Mit tennél, mivel foglalkoznál, ha megnyernéd a lottót? Mi az, amit tiszta szívvel-lélekkel tudnál csinálni, akkor, ha nem kellene, hogy az megélhetésed forrása legyen.
Persze, csak azután, hogy körbe utaztad a világot. Nyitnál egy hangulatos kis csokoládé üzletet, ahol saját magad készítenéd a finomságokat? Veterán autókat vásárolnál és javítgatnád őket?

3. Mi a hobbid? Mi az, amivel úgy el tudsz lenni órákat, napokat, hogy fel sem tűnik a belé fektetett energia? Mi az, amiről csak úgy bújod az ismeretanyagokat és nincs olyan kérdés a témában, amit ne tudnál megválaszolni?
Nem jössz zavarba, ha az órák működéséről kérdeznek? Nálad jobban senki nem ismeri az irodalmat, és percek alatt gyártasz rímeket?

Kétségek, félelmek, amik nem hagyják, hogy felvállald életfeladatodat:

1.Nem vagyok elég jó.
2.Ebből nem lehet megélni.
3.Túl késő, hogy elkezdjem a megvalósítását.
4.Már túl sokan vannak ebben a szakmában.

Ne felejtsd el:

1.Soha nincs késő. Az az évek akkor is eltelnek, ha felépíted magad, és akkor is, ha nem.
2.Ha valamiben hiszel, és szívvel lélekkel csinálod, akkor sikeres leszel. A siker pedig vonzza a pénzt.
3.Életfeladatod teljesítése magában foglalja a bőséget és azt, hogy semmiben nem szenvedsz hiányt.

Mire vársz még? Vágj bele!

dr.Sándor Judit
Forrás: http://joportal.hu/

Fotó:

Tagged under