Megtisztulás minden szinten

Lassan itt a tavasz, testünk, lelkünk újjáéled a természettel együtt a hosszú, hideg tél után. A böjtölés, a megtisztulás időszaka ez, amikor megszabadulhatunk láncainktól, a lehúzó, visszatartó energiáktól, hogy egészségesebbek lehessünk, hogy szellemünk is szabadabban szárnyalhasson. A füstölés ősi szertartásával nem csupán támogatjuk ezt a folyamatot, hanem meg is könnyítjük.

A változások jók. Minden esetben lehetőséget adnak az előrelépésre, lelkünk fejlődésére, még akkor is, ha éppen a jelen helyzetben ez a változás kellemetlen, vagy éppen ijesztő. A változáshoz nyitott szívre és tiszta tudatra van szükségünk, csak így működik.

A tisztulást kezdhetjük testi szinten a böjtöléssel, hiszen évezredek óta így tesz az emberiség tavasszal, a húsvét előtti időszak erről is szól. Testünk megtisztulását lelkünk és tudatunk megtisztulásának is követnie kell, hiszen nem csupán anyagi szinten létezünk.

A szellem megtisztítását a füstölés ősi rítusával kivitelezhetjük, mégpedig ideálisan úgy, hogy egy számunkra megfelelő föstőanyag elfüstölése melett rövid meditációt, vizualizációt végzünk, ahol pl.elképzelhetjük, hogy testünket – lelkünket – szellemünket átmossa a fehér fény és mindenhová szeretet visz. Elképzelhetünk konkrét dolgok elengedését is, pl. valamilyen nem kívánatos szokásunkét, súlytöbbletünket, valamilyen lelki teher, fájdalom, vagy ember elengedését is. A testi böjt időszaka alatt ajánlatos minden nap tudatosan elengedni valamit az életünkből, amiről úgy gondoljuk, hogy nincs már rá szükségünk, ehhez kiváló segítség a vizualizációval összekötött füstölés rituáléja.

A Florasense Megtisztulás füstölőkeveréke tökéletes választás azoknak, akik szeretnének megszabadulni a felesleges terhektől, negatív energiáktól. A füstölőkeverékben olyan természetes növényi összetevőket válogattak össze, mint a kámfor, a mirtusz, az elemi, az izsóp, vagy a himalája boróka, melyek erős aromájukkal, tiszta energiáikkal nem csak a teret, de a tudatot is kitisztítják. A keverékből természetesen nem hiányozhat a zsálya, mely fizikai szinten antibakteriális hatású, erős fertőtlenítőszer, szellemi szinten pedig szinte kisöpri, kitakarítja az elhasznált, negatív tartalommal bíró emlékeket, gondolatfoszlányokat, visszahúzó energiákat. A keveréket a fehér szantálfa teszi teljessé, mely édes aromájával hatásosan harmonizálja, vezeti sikerre a megtisztulásunkat.

A füstöléshez használjunk füstölőrácsot, melyen a füstölőanyagok illata, aromája a maga teljességében bontakozhat ki, és fejtheti ki hatását.

Florasense: a természetes füstölőszerek értő kezekből

Ellenőrzött forrásból származó, prémium minőségű füstölőanyagok

Több száz fajta 100%-ban tiszta, valódi növényi alapanyag (gyanták, szárítmányok, keverékek)

 

www.florasense.hu

Tagged under