LEE CARROLL ? A KRYON ÜZENETEK LEGISMERTEBB CSATORNÁZÓJA

Hamarosan ismét Budapesten köszönthetjük a világhírű LEE CARROLL-t , aki új információkkal és teendőkkel érkezik hozzánk május 28.-án és 29.-én megtartandó ?Új Ember. Új Föld. Új Tudatosság? című rendezvényen.

Vajon ki Ő és, hogy találtak egymásra Kryonnal?

Lee Carroll a California Western Egyetemen szerzett diplomát üzleti és gazdasági szakon, majd hangtechnikai boltot nyitott San Diegóban, ami harminc éven keresztül virágzott.

Hogy jött a képbe a csatornázás és az indigó gyerekek? Lee úgy fogalmaz, hogy Istennek szinte fejbe kellett vágnia őt, hogy spirituális élményének valódiságát bizonyítsa. 1989 volt a fordulópont, amikor ez megtörtént. Néhány évvel korábban egy médiumtól hallott először a spirituális útjáról, majd három évvel később egy másik, tőle teljesen függetlenül ugyanazokat a dolgokat mondta. Mindketten Kryonról beszéltek? ezt a nevet addig szinte senki nem is ismerte.

Az első írásokat Lee még meglehetősen félénken nyújtotta be a del mari (Kalifornia) metafizikai csoportnak, innentől pedig a többi történelem: tíz év alatt tizenkét Kryon-könyv jelent meg.

Ma már majdnem egymillió Kryon és indigó témájú könyvet adtak ki a világ minden táján, az eredeti kötetek ma huszonkét nyelven olvashatók: spanyolul, franciául, németül, kínaiul, héberül, olaszul, dánul, görögül, koreaiul, magyarul, bolgárul, oroszul, litvánul, japánul, hollandul, finnül, szlovénül, észtül, indonézül, portugálul, románul és törökül.

Lee és spirituális partnere, Jan Tober 1991-ben kezdték el Del Marban a Kryon-csoportok szervezését, és a nappaliban tartott összejövetelek rövid idő leforgása alatt átköltöztek egy del mari templomba. Ma már a világ minden táján tartanak találkozókat, csak Európában háromezer fős közönség kíváncsi rájuk. Az internet hőskorában Kryonnak volt a legnagyobb összefüggő New Age adatbázisa az America Online eddigi történetében. A Kryon weboldal ma már számtalan érdekes aloldalt tartalmaz, és a webes statisztikák szerint naponta húszezren látogatják meg csak a főoldalt. A website-on egy ingyenes online magazin is helyet kapott, amelyen rendszeresen megjelennek a Kryonnal és az indigókkal kapcsolatos új információk. Ha érdekelnek az új cikkek, korábbi eseményekről készült fotók, vagy le szeretnél tölteni korábbi csatornázásokat mp3 formátumban, kattints ide.

A legmegindítóbb találkozó talán a tel-avivi volt, melyre 2000 októberében került sor. Lee és a csoport a harcoktól és felkelésektől forrongó Közel-Keleten Kryon felemelő és pozitív üzenetét adta át több mint 1100 izraelinek. Lee 2005-ben tért vissza újra Izraelbe ? az ekkor készült közvetítések szintén ingyenesen letölthetők a website-ról. Lee és a Kryon-csapat évente négy országba látogat el, ahol meglehetősen nagy közönség várja őket.

1995-ben Leet felkérte az ENSZ, hogy New Yorkban csatornázza Kryont a Társaság a Megvilágosodásért és Átalakulásért (Society for Enlightenment and Transformation, S.E.A.T.) csoport előtt. Ez a találkozó annyira jól sikerült, hogy Leet még öt alkalommal meghívták (1996-ban, 1998-ban, 2005-ben, 2006-ban, 2007-ben), hogy ilyen formában közvetítse a szeretet üzenetét. Ezeket az üléseket az ENSZ épületének emeletén tartják, nem messze a Közgyűléstől, vagyis kizárólag az ENSZ-megbízottak és vendégek vehetnek részt rajta.

Lee a tizenegy Kryon-könyv szerzője, valamint társszerzője az Indigó gyerekek, az Indigó ünneplés és az Indigó gyerekek: tíz évvel később c. könyveknek (összesen 15 könyv, ezek közül magyarul is megjelent a tizenegy Kryon-könyv, valamint az Indigó gyerekek című első kötet). Az Indigó gyerekek c. könyv weboldala: www.indigochild.com. Az indigó témájú könyvek tették világszerte ismertté az indigó gyerekek fogalmát 2000 táján, ezt pedig rengeteg hasonló könyv követte számos különböző szerzőtől, továbbá egy film, egy dokumentumfilm és rengeteg egyéb is napvilágot látott különleges, átalakulásban lévő gyermekeinkkel kapcsolatban. Az indigó könyvek majdnem félmillió példányban fogytak az egész világon 24 különböző nyelven.

A Delphi Metafizikai Egyetemen tartott rendezvényen Lee számára is meglepő dolog történt: tiszteletbeli doktori címet kapott a tudomány, transzperszonális pszichológia és metafizika tárgykörben ?a szeretetért, a bölcsességért és a spirituális megértésért tett kiemelkedő hozzájárulásáért?!

Lee ma is ír és gyakran utazik. San Diegóban él feleségével, Patriciával, máltai selyemkutyáikkal, Angel-Minivel, Violettel, Hollyval és papagájukkal, Verdével.

Forrás és fotó: http://www.kryon.com/Leebio.htm

Tagged under