Kristályok az irodában

Létezik néhány kristály, melyek nagy segítséget jelenthetnek a munkádban, vagy akár a vizsgáidra való felkészülés alatt is. Ismerkedj meg ezzel az 5 csodálatos kőzettel közelebbről!

Már előre rettegsz a hétfőtől, és úgy érzed, hogy összeroskadsz a rád háruló feladatok mennyiségétől? Sőt, az iroda puszta látványa is gyomorgörcsöt okoz? Ezek a tünetek valószínűleg mindenkinek ismerősek.

Nem is gondolnád, hogy néhány kristály segítségével milyen könnyen teremthetsz magadnak pozitív energiákat a munkahelyeden.

Íme 5 kristály, melyekre szükséged lehet az irodádban:

Pirit:
A kristály amely frisseséget, boldogságot és a gátlások feloldását teremti meg. Segíti a zavaros elme tisztulását, valamint kitartást és optimizmust eredményez.

Hematit:
A negatív energiák doktora. Emellett akaraterőt ad és segít összpontosítani az előttünk álló feladatokra.

Ammonit:
Ez a csodálatos kőzet mintegy 100 millió év bölcsességét osztja meg veled, valamint képes megmozgatni a megrekedt energiákat.

Ónix:
Erős támogató energiával rendelkezik, kitartóvá tesz. Ha az íróasztalunkon tartunk egy ónix kristályt könnyebben győzhetjük le az indokolatlan félelmeinket.

Karneol:
Amennyiben kreatív munkát végzel, mindenképpen ajánlott számodra a karneol kristály. Felszabadítja az energiákat, meleg, barátságos hangulatot teremt.

forrás: fengshui.about.com

Fotó: Tomory Bori

Tagged under