Ilyen a Skorpió jegy! ? csillagjegy mustra

Szex, pénz és csillogás. Valóban ezzel a három szóval le lehetne írni a Skorpiót tulajdonságait? A céltudatos és meglepően vonzó jegyet gyakran szexmániásként is említik, amiben ugyan van valami, de koránt sem fedi a teljes igazságot. De mi a helyzet a pénzzel és csillogással? A csillagjegy mustra sorozat 8. részéből kiderül.

A Skorpió egy kitartó, céltudatos személy. Sosem elégszik meg a 100%-nál kevesebbel, mindig a legjobbra, a maximumra törekszik. Ő az, aki sosem enged a 21-ből. Célja elérése érdekében viszont gyakran nem fél másokon sem átgázolni.

Nagyon jó meglátásai vannak. Akár barátként, akár mint üzletfélként olyan jó ötletekkel szolgálhat, ami a munkát, a folyamatot csak előre viszi. A Skorpió főnök ebből a szempontból igazán jó tud lenni, hiszen munkavállalóit inspirálja és ötletekkel halmozza el.

Igazi lelki társ és jó tanácsadó. Bármilyen rossz élethelyzetben érdemes a Skorpiótól tanácsot kérni, mert egy-egy jó szóval képes kibillenteni az adott személyt a holtpontról. Őszintén mond véleményt, nem kertel, csak is azt mondja, amit jónak gondol vagy érez.

A Skorpió egy vonzó személyiség. A belső magabiztosság és határozottság a külvilág számára is érzékelhető. Senkit sem hagy hidegen, mindenkire hatással van. A randik során szinte elsőre beleszeretnek a jelöltek, viszont ő korántsem esik hamar szerelembe.

A Skorpió = szexisten? Sokan a legtüzesebb, a legvadabb jegyként emlegetik a Skorpiót, akinek lételeme a szex. Ez valóban így van, de igazi, önfeledt együttlétre csak a biztos lelki háttérrel képes. Az egyéjszakás kalandokat, tiszavirágéletű kapcsolatokat nem kedveli.

Ügyesen játszik a lélek húrjain. Hiába kerül szembe egy zárkózott emberrel, ő pontosan tudja, hogy mit és hogyan kell tenni annak érdekében, hogy mindenki megnyíljon előtte. Ezt igyekszik csak jó dolgokra használni, de van, hogy visszaél vele és különböző titkokat tud meg.

Jelmondata: ?Mindent vagy semmit!?.

Papp Máté

fotó: www.pixabay.com

Tagged under