Ilyen a Nyilas jegy! – csillagjegymustra

A következő jegy a sorozatban, az életerejéről, nagyvonalúságáról és jóindulatáról is híres Nyilas. Az állandóan optimista jegy kezei közül ugyan gyakran kifolyik a pénz, mégsem válik feszülttél és nem kezd el dühöngeni. Tudja, hogy csak azt birtokolhatja, amit megteremt saját magának. Ha nincs pénze, csinál!

A Nyilas hisz az emberi jóságban, és mindenkiben a lehető legjobbat látja meg és ezt is keresi. Rózsaszín szemüvegen keresztül szemléli a világot, és ettől csak akkor válik meg, ha átverik vagy becsapják. Ha valaki megteszi ezt vele, akkor a Nyilas barátságától örökre elbúcsúzhat, ugyanis nem könnyen, vagy egyáltalán nem bocsát meg.

Vidám és megállás nélkül mosolyog. Ő az, aki a legszürkébb hétköznapokba is képes egy plusz színt vinni csupán a puszta jelenlétével. Nem ritka, hogy egy-egy vicces szituációban nevetőgörcsöt kap, sőt, mindig a legkomolyabb helyzetekben jut eszébe valami vicces dolog.

A munka terén nem bírja a monotonitást. A Nyilast mindig érdemes szokatlan, új munkákkal megbízni, mert imád új ismeretekre szert tenni. A tipikus, ?napról napra ugyanazt csinálom? munkák egyáltalán nem kenyere. Ha mégis ilyen munkába kényszerül, rövidesen beadja felmondását.

A stílusa szabad, és eléggé öntörvényű. Amit ő jónak gondol, vagy érez, azt szüntelenül csinálja. Szereti a kultúrát, érdeklődik a zene iránt. Nagyon jó szervezőkészsége van, és még csapatban is képes dolgozni. Legideálisabb munka számára egy családi vállalkozás.

Jelmondatai: ?Szabadnak születtem!? és ?Várom az új dolgokat!?.

fotó: www.pixabay.com

Tagged under