Ilyen a Bak jegy! ? csillagjegymustra

Egy nagyon megbízható, mondhatni már már munkamániás jegy következik: a Bak. Az érzelmektől gyakran elzárkózó és rideg Bak legtöbbször a feladataiban tudja megélni igazi énjét. Ha a hobbija egyben a munkája is, akkor gyakran megszállottként tevékenykedhet azon, hogy a lehető legjobbat hozza ki mindenből. Ismerjük meg sorozatunk következő részében a Bak jegy jellemzőit!

A türelmes és rendszerető Bak könnyen felismerhető a szorgalmáról és az ügyességérő. Ő az, akire a legkreatívabb, vagy bármilyen kézügyességet igénylő feladatokat is rá lehet bízni. A munkahelyén tökéletesen helyt áll minden új kihívással szemben, s gyakran magyarázat nélkül jön rá a titkok nyitjára.

Racionalitása nagyon erős. Ha hisz is különböző hittel és spiritualitással kapcsolatos dolgokban, gyakran kérdőjelezi meg azt. Tipikus ellenpéldája a vakhitnek. Hisz, de csak fenntartásokkal és az ésszerűség határain belül.

Hobbijai közé tartozik az olvasás, a zene hallgatás, idősebb korban akár a varrás, horgolás vagy a keresztszemes technikák is felsorakozhatnak. Többnyire olyan kikapcsoló tevékenységben érzi jól magát a Bak, ahol nincsen társasága és egyedül tud lenni.

Szeret teljesen tájékozódni, mielőtt bármit lépne. Ő nem kapkod el semmilyen lépést, ameddig csak lehet, ül a babérjain, és csak legvégül mondja ki amire jutott. Ugyan nem a semmit tevés miatt nem cselekszik, hanem információt gyűjt, hogy minél bölcsebb döntést tudjon meghozni.

A Bak egy nagyon megbízható, kötelességtudó, pontos és rendszerető jegy. Rengeteg energiát fektet a munkájába, így gyakran éjt nappallá téve dolgozik azon, hogy minden a lehető legjobb legyen.

Jelmondata: ?A kötelesség mindenek előtt!?.

Papp Máté

fotó: www.pixabay.com

Tagged under