Így kényeztesd az Ikreket! ? wellness horoszkóp

A nőknek szóló wellness horoszkóp sorozatunkból megismerhetitek, hogy csillagjegyetek szerint, hogyan álltok a szépségápolás és wellness kérdéskörhöz. A tippek segítségével pedig még szebbé varázsolhatjátok a külsőtöket, hogy a gyönyörű lelketek egy szép testben tündökölhessen.

Az ikrek nagyon kedveli a színeket. Öltözékébe mindig megpróbál valami színes kiegészítőt, vagy ruhadarabot belecsempészni. Egyszerűen nem bírja a fakó vagy fekete kompozíciókat. Ez amúgy annak a jele, hogy tele van energiával, életerővel és egyértelműen szeret élni.

A kozmetikai termékek széles palettáját szereti kipróbálni, ám ha megtalálja a bőrtípusának leginkább megfelelő készítményeket, nem kutat tovább, és elkezd ragaszkodni azokhoz a termékekhez, amik számára a legjobbak.

A gyakran fellépő fáradékonyságát könnyen orvosolhatja, ha változtat a táplálkozásán. Több nyers zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztania, és a húsok helyett inkább salátát. Persze mindezt csak mértékkel! A húst sem szükséges teljesen száműznie a táplálkozásából, csak megválogatni annak minőségét.

Tippek neked, ha te is Ikrek vagy:

  • Táplálkozz változatosan!
  • Viselj színes, élettel teli kiegészítőket!
  • Vásárolj tudatosan!

 

Papp Máté

fotó: www.pixabay.com

Tagged under