Hogy bánjunk párunkkal az ágyban?

Gondolta, hogy a születésnap száma elárulja, hogy ki milyen az ágyban, hogyan éli meg felnőtt korában a szexualitását? Meghatározó szerepe van a születési dátumnak abban, hogy ki mitől jön izgalomba, mi az elsődleges fontosságú érzékszerve: a látás, a hallás, az érintés vagy a szaglás? Aki ismeri a számmisztikát, máris kezében a siker kulcsa ? tisztában lehet párja azon erogénzónáival, amelyek fokozottan érzékenyek, és ingerlésük szexuális izgalmat eredményez.

A 9 számjegyből csak általános következtetést tudunk levonni, a képet mindenképpen árnyalják az összetett számok, vagyis nem mindegy, hogy 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született valaki. A numerológia általános módszerével dolgozva most egyszerűsítsük le az összetett számokat egyjegyűekre úgy, hogy összeadjuk a születésnapunk számát, amennyiben az kétjegyű. Például ha valaki 26-án született az 2+6=8. Rá tehát a 8-as szám lesz a jellemző.

Nézzük meg a 9 alapkarakter jellemzőit!

1-es
(aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született)
Az 1-es elsődleges érzékszerve a szeme, vagyis a látvány mindennél fontosabb számára. Túlteng benne a szexuális energia, s ezért szereti az új élményeket, a szerepjátékot, a sejtelmes és szokatlan környezetet, a megszokottól való eltérést.

2-es
(mindenki 2-es, aki 2-án és 20-án született)
A 2-es rendkívül érzékeny, ugyanakkor félénk is egyben. Szeretne megfelelni a partnerének, ezért nem a saját, hanem a másik öröme miatt aggódik. Igen jól és gyorsan reagál a finom érintésre. Fontos számára a fokozatosság és a gyengédség, ezért nem szabad szélsőségekkel sokkolni: például jégkockával vagy forrókő-masszázzsal. Kezdetben csak ő akar adni a partnerének, később ebbe belefáradhat, és frigiditás vagy impotencia formájában mutatja ki ellenállását.

3-as
(mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született)
A 3-as játékos és vidám. Számára a hangok, a suttogás, a zene a legfontosabb. Szívesen benne van minden érdekes, izgalmas dologban, mert nyitott és kíváncsi. Időnként zavaros szexuális helyzetekbe keveredhet, és ez bűntudatot okoz számára.

4-es
(mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született)
A 4-es számára fontosak az illatok, nagy jelentősége van partnere ápoltságának. Érdekes módon gyakran vált partnert. Minden kapcsolatról úgy gondolja, hogy megtalálta az igazit, de az első problémánál képes feladni és új partner után nézni.

5-ös
(mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született)
Az 5-ös igazi lepedőakrobata, igen tüzes szerető. Szenvedélyes, jó humorú, és minden kalandban benne van. Kedvel mindent, ami különleges, egzotikus, és távoli kultúrákat idéz. Fontos számára a szabadság, nem tűri a kötöttségeket, ennek ellenére előfordulhat, hogy társfüggővé válik. A változatosság fontos számára, ha nem kapja meg partnerétől, akkor szívesen keresi másoknál is a kalandot.

6-os
(mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született)
A 6-os minden érzékszerve rendkívül kifinomult, ahogy az ízlése is. Másokat jól tud kényeztetni, legyen szó ételről, italról, divatról, erotikáról. Nehéz vele együtt élni, mert soha semmi nem elég tökéletes a számára. Sokszor arra koncentrál, hogy mindent jól csináljon, ezért nehezen adja át magát a testi örömöknek. Szereti az ajándékokat, ezzel lehet a legjobban levenni a lábáról.

7-es
(mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született)
A 7-es hajlamos az önsanyargatásra, vallja, hogy az ember nem élhet a vágyainak, és a gyönyör megszerzése nem lehet célja. Vágyik a társas kapcsolatokra, ha megbízhatónak ítéli meg a partnerét, akkor lassan, de rávehető bizonyos erotikus játékokra. Számára az egyik legjobb előjáték egy érdekes beszélgetés.

8-as
(mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született)
A 8-asnak a szerelem és az erotika az egyik olyan terület, ahol kiélheti versengő hajlamait. Ha el akarjuk csábítani, vagy el akarjuk varázsolni, teremtsünk izgató hangulatot. Szereti a sejtelmes, izgató dolgokat, a titokzatos körülményeket. Minden érzékszerve izgalomra vágyik, így fontos az illat, a látvány, az érintés és a suttogó szavak is.

9-es
(mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született)
A 9-es idealisztikus, álmodozó, nem önző a szerelemben. Minden érzékszerve éles, de leginkább a hallásával és a szaglásával lehet elcsábítani. Szereti behunyni a szemét, és átadni magát az álmodozásnak. A zene teljesen el tudja varázsolni, és közben megnyugtatni, vagy erotikusan felizgatni.

11-es
(mindenki 11-es, aki 11-én vagy 29-én született)
A 11-es törekszik a párkapcsolatra, de közben fontos számára a függetlenség. Igényli a szexualitást, de előfordulhat, hogy elfojtja szexuális vágyait. Fontos, hogy ne unatkozzon a párja mellett, ezért igényli a játékos, néha extrém helyzeteket. Érzékszervei közül a hallása és látása a legérzékenyebb. Kreatív módon kell elcsábítani.

22-es
(mindenki 22-es, aki 22-én született)
A 22-esek szexuális élete általában egyszerű, életerős és gyakorlatias. Amikor szerelmes, minden érzékszerve intenzív, de különösen a tapintás és a szaglás az érzékeny erogén területe. Azonnal reagál, ha a partnere hozzáér. A simogatásnak nem kell túl finomnak lennie. Lehet egy kicsit vadabb, mert ez számára a szenvedély fokmérője lehet.

dr. Kézdi Andrea
numerológus

Fotó: morguefile

Tagged under