Három hatásos varázslat Szilveszterre

Varázsolj ma! Pénzt, bőséget, szerelmet, hűséget, egészséget, szépséget! Akármit is mondanak a jóslatok, menj elébe a nehézségeknek és alakítsd Te Életedet!

Valóban nagy ereje lesz az újévi fogadalmaknak
Kiemelten fontos lesz a szerelem, a párkapcsolat, így az éjszaka alkalmas a szerelmi jóslatokra, mágiára. Ez alkalommal valóban nagy ereje lesz az újévi fogadalmaknak, kívánságoknak. Érdemes előre gondolkodnunk, hogy mit kívánnánk magunknak az újévre, – szilveszterkor nagyon elszabadul a fantáziánk!

A szerelmi mágiában, varázslatokban akkor leszünk sikeresek, ha reális álmokat szeretnénk beteljesíteni, és megvan a lelki érettségünk, korrektségünk. Sokaknál a meglévő kapcsolatok megerősítése lehet eredményes.

A pénzmágia beteljesül, ha nemcsak magunkra gondolunk, hanem eljövendő szerencsénkből másoknak is juttatunk. Akkor jutunk sok pénzhez az újévben, ha már nem sok önzés van a lelkünkben. Ha jótékonykodni vágynánk, akkor ehhez is kaphatunk segítséget.

Sajnos az alkohol is kifejti a hatását, kevesebb mennyiség is elég, hogy olyan dolgokat műveljünk, amit később megbánunk. Vigyázzunk, ne keveredjünk méltatlan helyzetbe, ne váljunk szexuálisan kihasználhatóvá! Ha mégis megtörténik, akkor a lelki sebek nehezebben gyógyulnak majd.

Ha úgy döntünk, hogy kedvesünkkel összebújva töltjük a szilvesztert, akkor hihetetlenül mély élményekre számíthatunk. Nemcsak a szex lehet sokkal intenzívebb, de lelkileg is eggyé tudunk válni. Még nagyobb elkötelezettséget vállalunk fel, magasabb szintre emelkedhet a kapcsolat. Hétköznapi társakból lelki társakká válhatunk.

A pénz varázslathoz barátnőinkkel közösen lencsét főzhetünk, közösen kavarva a fazekat, kitalálhatunk bőségvarázsló mondókákat, varázsigéket.(Pl: Ahányszor ezt a lencsét megkavarom, annyiszor legyen szerencsém a pénzügyekben az évben….)

Önthetünk gyertyát is, hogy a következő évre jósolni tudjunk. (Forralásban lévő vízbe állított fém edényben, például egy konzerves dobozban olvasszuk meg a maradék gyertyákat, majd az olvadt viaszt egy kanál segítségével löttyintsük hideg vízbe – majd nézzük meg, milyen alakzatot formál!)

Rengeteg babona áll a rendelkezésünkre, amelyeket követhetünk. Valójában nem is a varázslat menete a lényeges, hanem a személyes vágyak kifejezése, megjelenítése. Kidolgozhatunk személyre szabott szilveszteri varázslatot, az alábbi szabályok követésével:

  • Szerelmi varázslatokhoz használhatunk: piros szalagot, piros gyertyát, rózsaszirmot, almát, vagy szívet, kagylót szimbolizáló tárgyakat.
  • Pénzmágiához a legalkalmasabb a sárga pénztárca, vagy szütyőke, tele aprópénzzel.
  • Egészség- szépség varázslatokhoz általában főzetet, alkoholos italt, vagy más gyógyitalt készítettek eleink, vagy pucéran műveltek valamilyen rituálét (ez utóbbival társaságban bánjunk óvatosan!).

Saját varázslataink, magunk kidolgozta rituáléink éppen nekünk megfelelőek lesznek. A lényeg, hogy erő legyen benne és szívből csináljuk!

www.harmonet.hu

videolink:
Tagged under