Fordulópont

FORDULÓPONT
Teljes szívből élésre váltás

Van egy régi mondás, melyet napjainkban gyakran hallani: Az élet egyetlen állandója a változás

A kvantum-szintű vizsgálódás és ismeretek világában minden, ami van, egyetemes alapszinten REZGÉS; a kvantumvilág valószínűségi hullámok tengere, melynek lényege a változás?Ez a mindent magába foglaló, gigantikus energiamező az élő, intelligens tudat-energia, a SZERETETENERGIA.

Alapszinten MINDEN ebből a  ?szövetből? van ..MI IS!
A változás tehát a lényünk alaptermészete.
Ez jó hír, mert benne van az áramlással összhangra váltás lehetősége (is).

Hogyan érhetjük ezt el?

Az áramlás az egyetemes kvantummező / az egyetemes tudat / a szereteterő rezgő mozgása, hömpölygése, a mindenkori dinamikus egyensúly összjátéka, és mint ilyen, rezgés-számmal és hullámhosszal jellemezhető, fejezhető ki?és az áramlással való összehangolódást (rá)hangolással érhetjük el? az ide vezető tudatosság-technológiai stratégia pedig: szemlélet-váltás, tudat-váltás, rezgés-váltás.

Rumi sufi költő verse  ? az 1200-as évekből ! – érzékletesen fejezi ki a szemlélet váltást, az elszigetelt, kis egység tudat helyett az egységeket összekötő közegre.

?Nem kis cseppje vagy a tengernek
A mindenható óceán vagy a kis cseppben?

Az üzenet szélesebb értelmezése pont az, ami a jelenlegi fordulópont meghívása: az elszigetelt, egyéni ego-tudatból az univerzális, mindent magába foglaló egyetemes tudatra  váltás. A rezgésszint váltás pedig a szemlélet- és tudat-váltást kiváltó lépés.

Az emberi energia adó-vevő rendszerén az egyetemes szereteterő frekvenciájának vevő-állomása a szívmező. Az áramlással összehangolódás ALAP-PILLÉRE a szívmezőre váltás. A szív hullámhossza, a jól-érzés, nyugalom, béke, örömteliség állapotára hangol bennünket. A legtermészetesebb eszközök, melyekkel ezt elérhetjük, a frekvencia hangoló zenék ( Ősi Solfeggio frekvenciák),hang-, szín-terápia, Bach virágterápia, kvarckristályok, aura-soma,de bármilyen gyakorlat is megfelelő lehet, például tudatos légzés, természettel való erős kapcsolódás, megerősítések ? Louise Hay, Abraham Hicks – , saját szívbéli élmények felidézése? a lényeg, hogy öröm-derű, életigenlő kedélyállapotba kerüljünk, és azt a számunkra bevált eszközeinkkel időről ? időre fenntartsuk.  Ez az egyetemes szeretetenergiával való összekapcsolódottság alap-járattá tétele, a ?létezés? üzemmódja 🙂

A vágyaink megoldására innen, a ?létezési? üzemmódból váltunk ?teremtői? üzemmódra. A vágyaink rezgésével összehangolt gondolat, érzelem, szó és cselekvés minőségeinek koherenciájával.

Úgy jutunk oda, ahova szeretnénk, hogy megéljük, ott vagyunk.
Légy ott, ahol lenni szeretnél…ehhez válts a végtelen lehetőségek dimenziójára, a szívmezőre, aztán engedd szabadon a képzelő erődet: ha boldog szeretnél lenni, légy boldog. Ha bölcs szeretnél lenni, légy bölcs. Ha szeretetet akarsz, légy a szeretet. Légy az, ami szeretnél lenni, az életed minden eseményében. Szimuláld magad azzá, aki lenni kívánsz.

Helyünk ? tehát – az egyetemes változásban, sodrásban: szívmezőre váltva ráhangolódni az egyetemes áramlásra, a szereteterő hullámhosszára ? létezés üzemmód -, és örömmel-lelkesen énekelni a ?szólamunkat ? az összhangzásban.

Teremtő üzemmódra váltani, amikor szívbéli vágyainkat szeretnénk megvalósítani,: ilyenkor a gondolat, érzelem, szó, cselekvés rezgéseit képező minőségeket koherenciába hozzuk a vágyunk rezgésével, és időnként tudatvillantással erősítjük a projektünket.

Ahol rezgünk – ott tapasztalunk!

Éberség: észrevenni, amikor kiesünk a szívbéliségből.

Tudatosság: megfelelő tudatosság-technikai eszköz választása és alkalmazása a létezési üzemmódba kerüléshez.

Hajrá!

Somi-Kovács Mária
www.kvantumlovaglas.hu

Somi PortréAgrártudományi érdeklődésemet és tanulmányaimat (végzettségemet) az élet- a természet- és a föld-szeretet táplálta bennem. Ahogy az életem áramlása felerősödött, fokozatosan lemállottak rólam a lét tiszta esszenciáját borító rétegek, és én rácsodálkozhattam az életszeretet, a tudat, az egyetemes szeretetenergia világára. Most ebben a csodás világban gyakorolom, figyelem, élem a megértésemet, észleléseimet, és megosztom, átadom a leszűrt tapasztalataimat a nálam érdeklődőknek.

1992 óta számítom a tudatra ébredésem folyamatát, 2003-tól pedig a tudat-technológiai módszerek, eszközök elsajátítását és alkalmazását: EMF Balancing Technique, AVESA Quantum Gyógyítás, Mátrix Energetika a főbb állomásaim időrendi sorrendben.. 2006-ban az EMF technika oktatása is beindult azok számára, akik ezt a módszert a saját szolgáltatásaik körébe kívánták/kívánják fogadni.

Több ezer kezelés, hangolás, csoportos foglalkozás közepette az áramlás tudat-technológiai kurzusok, sorozatok finom hálózatát kezdte szövögetni a tapasztalatok – igények számtalan kölcsönhatásából? a jelenlegi videó-sorozat ízelítő ebből a folyamatból.

Somi-Kovács Mária www.kvanumlovaglas.hu

Somi Kovács Mária a Lélek Fesztiválon (2014. október 19.) 14 órától tart workshopot  Az áramlás egyensúlyában címmel.

Fotó: Jana

Tagged under