EVERNESS FESZTIVÁL 2016

A TUDATOSSÁG ÜNNEPE

2016 nyarán már negyedik alkalommal tölthetünk együtt öt felejthetetlen napot a Balaton partján az önmeghaladás, a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében. Együtt azokkal, azokkal akik szívesen töltődnek egymás társaságában. Elismert előadók és a közreműködő művészek, tanítók, szellemi vezetők mind abban segítenek majd, hogy miután kipróbáltad a lehető legtöbb irányt, lehetőséget, végül megtaláld a saját utad.

Miért érdemes együtt töltenünk ezt az 5 napot?

Mert az Everness Fesztivál egyszerűen más, mint a többi. Már a bejáratnál kiléphetsz hétköznapi szerepeidből, és messzire hajíthatod az álarcaidat, mert ezekre biztosan nem lesz szükséged. A közösség alkotta nyitott és biztonságos légkörben csak az a fontos, hogy jól érezd magad és újra felfedezd valódi énedet. Mindegy, hogy a Balaton partján meditálva, az akrojógásokkal repülve, mandalát festve, esetleg az újdonsült barátaiddal való beszélgetés közben, vagy a zene és tánc által kiváltott extázisban éred-e el ezt – a lényeg, hogy itt senkinek nem kell megfelelned. Legalább erre a pár napra, saját magadnak te lehetsz a legfontosabb!

Ezúttal ráadásul a magyar spirituális világ legnevesebb alakjai mellett számos világhírű, külföldi író, tanító, előadó is csatlakozik a fesztiválhoz egymás társaságában!

Fellépők, akikkel már biztosan találkozhatsz a 2016-os fesztiválon:

James Redfield, A mennyei prófécia írója, Wm. Paul Young, A viskó és a Keresztutak című könyvek szerzője; Kyriacos C. Markides, A ciprusi mágus írója; Mabel Katz, Ho’oponopono nemzetközileg elismert szaktekintélye; Dr. Grandpierre Attila, Kalo Jenő, Fenyő Iván, Soma Mamagésa, Kassai Lajos, Balogh Béla, Dr. Angster Mária, Bihari Viki.

További részletek itt : www.everness.hu
Jegyek: http://everness.hu/jegyek

foto: everness

Tagged under