Erre számíthatsz februárban az aszcendensed szerint

Ha tudod aszcendensedet, sokkal pontosabb képet kaphatsz magadról, lehetőségeidről, az adott időszak eseményeiről. Ebben az adott jegy uralkodó bolygójának helyzete és kapcsolatai segítenek.

KOS

Arra is kell néha időt szánnod, hogy feltöltődj. Hogy visszavonulj, egy kicsit elgondolkozz, hogy mehessenek a dolgok a maguk folyása szerint. A hó nagy része erről szól, de 20-ától a Mars Kosba lépése jövőd szempontjából az elmúlt két év legjobb időszakát hozza el, ha eléggé bátor vagy.

BIKA

Muszáj egy kicsit feszegetni határaidat, a megszokottól eltérő utakat keresni, törekedni a másképp gondolkodásra. Főleg munkádban van most lehetőséged megújulásra, 20-ig még segítőket is találsz, hogy megvalósítsd azokat a feladatokat, melyek izgatnak. Fontos a kitartásod, szívósságod, melynek hó végén lesz meg az eredménye.

IKREK

A 12-ig visszafelé járó Merkúr egy kis befelé fordulást kér tőled. Gondold végig életed, terveid, az elkövetkezendő időszak feladatait. 19-től már hozzákezdhetsz a megvalósításhoz is, tele leszel ötletekkel, ambícióval. Most az is kiderülhet, kik az igazi támaszaid, kikkel érdemes szövetkezned az élet bármely területén.

RÁK

A Jupiter épp az anyagi helyzeted jelző területeden jár visszafelé. Muszáj elgondolkodnod a jövődről, a -“hogyan tovább”-ról, nem söpörheted a szőnyeg alá gondjaidat. Ha hiszel abban, hogy szükség van a munkádra, most stabilizálhatod helyzetedet. 20-a után jó esélyed van egy új kihívásra. Ne gondolkozz egy percet sem! 

OROSZLÁN

A jegyeddel szemben álló Nap 19-ig világít rá életedre, feladataidra. Érdemes elgondolkodnod, hol tartasz most és hová szeretnél eljutni. A változás Belőled indul el, s jelen esetben döntés kérdése, hogy a helyben topogást vagy a továbblépést választod-e. Ha hiszel magadban, a 20-án Kosba lépő Vénusz és Mars megadja a kezdő energiát.

SZŰZ

Az otthonod területén járó Szaturnusz családoddal kapcsolatos feladatokat ró Rád. Az elmúlt két és fél év olyan problémákat hozott felszínre, melyek – így vagy úgy -, de megoldásra várnak. Először magadban kell tisztáznod, mit akarsz, 20-ától már érdemes családoddal is megbeszélni, hogyan tovább.

MÉRLEG

A hó első felében főleg munkádra fókuszálj. Új lehetőségekre számíthatsz, s bár meg kell vívnod csatáidat, ha tekintettel vagy másokra is, szép sikerszéria indulhat el. Ne feledd, a kapcsolatrendszered az egyik legfontosabb tőkéd, 20-a után minden erőddel azon légy, hogy partnereiddel egyezségre juss a legfontosabb kérdésekben.

SKORPIÓ

Elsősorban anyagi helyzetedre kell most fókuszálnod, segítséget – ha gyorsan van rá szükséged – a családodtól kaphatsz, 20-a környékén. A Mars is ekkor lép a munkádat szimbolizáló területre, egy új munkalehetőség hosszú távon is megoldhatja helyzetedet. A gesztenyét azonban saját magadnak kell kikaparnod.

NYILAS

Az elkövetkezendő időszak megtanít rá, hogy ha el akarsz érni valamit, azért kitartóan kell küzdened. Ez egyáltalán nem könnyű feladat Neked – át kell gyúrnod egész gondolkodásod, hozzáállásod. Ez lesz most a feladatod. Érzelmileg főleg családodra számíthatsz, anyagilag leginkább saját magadra. Ez is a lecke része.

BAK

Ez a “pénzcsinálás” időszaka. Több féleképpen lehet pénz szerezni, vagy elmaradt fizetségedet hajtod be, vagy megdolgozol érte. Ha anyagi gondjaid vannak, most érdemes elgondolkoznod azon, milyen pénzre váltható tudásod van. 20-a után próbálkozhatsz az otthon végezhető munkával is.

VÍZÖNTŐ

Ez az év legcsodásabb időszaka, 20-ig számtalan módon mutathatod meg, ki is vagy valójában, mit tudsz, mire vagy képes. Most érdemes belekezdened legnagyobb terveidbe, stabilizálni anyagi helyzeted, megkeresni azokat az embereket, akikkel hosszú távon el tudod képzelni az együttműködést.

HALAK

20-ig még jegyedben jár a Mars, ami jóval harciasabbá tesz a szokottnál, főleg, ha anyagiakról van szó. Nem mintha utána félteni kéne, a Kosba lépő “akaratbolygó” épp az Te “pénzterületeden” mutatja meg erejét. Soha jobb alkalom tehát, hogy elérd anyagiakkal kapcsolatos vágyaid – akár kemény munka árán is.

Gálfi Irén

Fotó: geralt pixabay

Tagged under