EGYENSÚLY ? HARMÓNIA ÁLLAPOTRA HANGOLÁS

Somi-Kovács Mária folytatja a ?Mit tehetünk az eredendő összhang, egyensúly, harmónia állapot érdekében?? sorozatát, melyben újabb ajánlásokat találsz a tennivalókra.

2016 masszív kozmikus egybeállásokkal, különleges bolygók közötti kölcsönhatásokkal indult? a január 10i új hold, a 111-es Január 11i energia mind tovább ?hegyezte? a 2015 folyamán már amúgy is magas koherenciájú rezgésemelő energetikai késztetést! A kozmikus színtér készen áll?
Érdemes megragadni a lehetőséget, egyrészt, mert minden ?kihívásos? helyzetet a természetes egyensúly ? harmónia állapotból lehet eredményesen fogadni, tehát az ott levést, az emlékezést arra, akik vagyunk, igen hatásos gyakorolni, másrészt, mert a jelenlegi késztetések kvantum-meglovaglása a fejődés jelenlegi momentuma, tehát éber tudatossággal hasznos dolgozni azon, amit kinek-kinek a rezgésemelés jelent éppen most, befolyásolva egyúttal a kollektív fejlődést ? megváltoztatva a világot.

A spirituális fejlődés nem teljesítmény, hanem életmód, egy olyan irányultság, ami önmagában jutalmazó, ezért egyedül az indítékaink iránya a fontos. (Dr Hawkins)

Ehhez alapból a leghatékonyabb közelíteni, ha arra gondolsz, aki valójában vagy; a holografikus univerzum szerves teremtő-,alkotó -, és tapasztaló ? holografikus darabja ? ez máris beállítja a rezgésszintet. Erre a rezgésszintre hangolódást választom!- mondom magamnak, kifejezve a szabad akaratomat. Ez az első lépés, a tudatos választás, a szándék!

Következő tennivaló maga a hangolódás, hangolás

Miután minden energia, azaz minden rezgés, illetve frekvencia, átláthatjuk a jelentőségét ennek a kritikusan fontos, rejtett erőnek, mellyel befolyásolható az életünk, egészségünk, társadalmunk és a világunk.

?Ha valaki meg akarja tudni, hogy egy királyság vajon jól kormányzott, hogy erkölcsei jók vagy rosszak, a zenéjük fogja nyújtani a választ.? ? Konfuciusz

A legtermészetesebb hangolás egy alap fizikai jelenség, a passzív rezonancia befogadása:

Ilyen a természetbe merülés, a szférák zenéjének meghallása a mély, belső csend pillanataiban, valami örömteli dolog szemlélődésébe való belefelejtkezés, és hasonlók?

Amikor a fenti hatások érzése kezd igénnyé erősödni bennünk, annyira, hogy vágyunk a jól-levés érzésére, akkor tudatosan keresni kezdjük a felhangolás valamelyik módját? legegyszerűbb olyan frekvenciájú zenéket választani, amelyek rezgésszintje a jól-levés minőségeit kódolja..

Ebbe a kategóriába tartoznak az ősi Solfeggio frekvenciák, melyeknek már régi időkben felismerték az áldottság állapotot kiváltó hatását.

A mai zenei skálához képest ez egy alternatív hangolás, ahol az ?A? hang = 432Hz, az úgynevezett Verdi ?A?, amely matematikailag összhangban van a világegyetemmel. Az ?A? 432 Hz-en alapuló zene jótékony gyógyító energiát továbbít.

Amennyiben tehát reggel-este és amikor csak ?helyzet? van hangolódási ceremóniaként -kombinálva a passzív rezonancia és a tudatos felhangolás együttes erejét -, Solfeggózunk, alapból kiiktatjuk a félelem ? szorongás és egyéb lehangoló érzések rezgéseit, mivel az energetikai adó-vevő rendszerünket magasabb rezgésszintre állítottuk! A többi gyakorlás, alkalmazás ? tudatos felelősségvállalás kérdése a gondolataink, érzelmeink, szavaink és cselekedeteink ? a kiáramlásunk minőségére, rezgésszintjére vonatkozóan J

Éber, könnyed tudatossággal nyílj meg a Solfeggio frekvenciák befogadására és figyeld, vedd észre a finom-hatásokat a közérzetedre vagy létállapotodra, és a megnyilvánulásaidra, melyről a honlapomon is találsz információkat.

Örömmel veszem a tapasztalataidat: somikovacsmaria@gmail.com

Derűben-vídáman

Somi-Kovács Mária
www.kvantumlovaglas.hu

Az első részt itt olvashatod: http://lelekmagazin.hu/egyensuly-es-harmonia/

Illusztráció: internet

Tagged under